Johnnyd Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Az lenne a kérdésem, hogy van-e olyan program, ami megjegyzi az egérmozdulatokat és vissza tudja adni ezt? (vagy ami billentyűkombinációt jegyez meg) Johnny d
TheSaurus Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 A Win 3.1-ben volt a Recorder.exe, amit pont erre találtak ki. Nem kell telepíteni, ha valahonnan csak ezt megszerzed, még XP alatt is fut. (Két vagy három fájl: Recorder.exe, .dll és esetle .hlp)
Johnnyd Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 Ja, megvan, de úgy tûnik dos-os, errorozik, nem tudsz újabbat? [KÉSÕBB] Már van egy jobb , kösz a segítséget!
Man.Utd. Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Hello! Nem a témába vág, de valaki tudna segíteni? Meg lehet valahogyan oldani, hogy 1 gépen 2 KÜLÖN MOZGÓ egér legyen egyszerre? (2 külön kurzorral) Minden megoldás érdekel! Elõre is köszi!
arpsoft Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 A jelenlegi Windows rendszerek közül egyik sem támogatja ezt. Csak egy példa: Mindkét egér egyszerre kattint valahol, mondjuk két nem aktív ablak fejlécén. A mai állás szerint a Windows belsõ függvényei nem tudják megkülönböztetni, hogy melyik egértõl jött egy üzenet, így nem tudja eldönteni, mit tegyen, melyik ablakot tegye aktívvá. Akár fagyi is lehet belõle. Egyébként érdekes a kérdés, hogyan oldják meg ezt a problémát a jövõ oprendszerei, már ha megoldják egyáltalán. Olyan segédprogram viszont létezik, ami távoli segítségnyújtáskor létrehoz egy második egeret, amivel azonban csak mutatni lehet, kattintani nem. Ilyen például a netviewer.
arpsoft Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Azt nem tudom, de keresgéltem a neten és erre bukkantam: http://cpnmouse.sourceforge.net/
Recommended Posts