bokorp Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Kedves Fórumozók! Vállalati számítógépemre a Microsoft Office 2007-et telepítették. Eddig 2003-at használtam, és nem bírom megszokni az új kezelõfelületet. Sajnos nem áll módomban lecserélni a vállalat által telepített szoftvert, de bízom benne, hogy valamilyen módon lehetne változtatni a kezelõfelületén, hasonlóvá téve az úgymond "klasszikus" officehoz. Ebben szeretném kérni a segítségeteket, hátha tud valaki valamit. Elõre is köszönöm.
payskin Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Gyárilag nincs lehetőség rá. Pénzért megvehető kiegészítőről tudok, amit rá lehet telepíteni és újra menüssé teszi a kezelőfelületet. Addintools Classic Menu for Office 2007 v3.91 - 29,95 dollár gépenként Toolbar Toogle - 19,95 dollár gépenként Szerinted van rá esély, hogy a vállalatod kiad ilyesmire pénzt? Mert azért annyira nem rossz az új felület, hogy kis gyakorlással ne lehetne hozzászokni.
bokorp Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 Szia Balázs! Köszönöm a válaszod, hát valóban nincs esély rá, hogy megvegyék, sajnos. Viszont a tegnap este folyamán a gyorselérési eszköztár formázásával sikerült jobbá tennem a helyzetem, így már barátságosabb a dolog. Egy dolog viszont még mindig zavar, és ez a kezelõfelület színe. Az office 2007 három színsémát ismer, és nem hajlandó felvenni a win xp olajzöld sémáját. Nem tudom, meg lehet-e vele taníttatni ezt a sémát vagy sem.
Alex99 Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Nekem sem tetszik az új Word felülete, nem vagy egyedül. A Microsoft ezesetben bevált dolgon változtatott, ami nem éppen jó. Így maradt a 2003.
bokorp Posted February 10, 2008 Author Posted February 10, 2008 A 2003 szerintem is jól sikerült volt, hát ez van. Köszönöm a válaszokat!
Recommended Posts