Jump to content
GSForum - Segélyvonal

18 Wheels of Steel: Haulin

Recommended Posts

Posted

Hello!

Én letöltöttem a játékot, nagyon tetszett :D, de csak 60 percig :gonosz:, lejárt a trial, és nem tudok mit tenni. :mérges: Nem tudom netrõl megvenni, valahol pedig azt olvastam, hogy Magyarországon nem is kapható a játék a boltokban. Nem tudtok egy oldalt, ahonnan le lehet tölteni a teljes verziót, vagy egy boltot, ahol meg tudom vásárolni eredetiben? Nem az a gond, hogy mennyibe kerül, csak ne netrõl kelljen megvenni, mert 14 éves vagyok, nincs bankkártyám, és nem is bízok annyira a netes vásárlásban. Legyetek szívesek segítsetek, hogy melyik boltban vehetném meg, mert nagyon szeretnék játszani vele.

HELLO! Én le töltöttem a játékot, nagyon tetsztett :D , de csak 60 percig :gonosz: lejárt a free trial és nem tudok mit tenni :mérges: nem tudom netrõl megvenni, valahol pedig azt olvastam hogy magyarországon nem is kapható a játék a boltokban, nem tudtok egy oldalt ahonnan lel het tölteni a teljes verziót vagy egy boltot ahol meg tudom vásárolni eredetiben? nem az a gond h mennyibe kerül csak ne netrõl kelljen venni mert 14 éves vagyok nincs bank kártyám, és nem is bizo kannyira a netes vásárlásban! legyszives segitsetek hogy meik boltban vehetném meg, mert nagyon szeretnék játszani vele...

Posted

Például itt: Katt. Vagy nézz szét valamelyik nagy áruházban.