Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Gyerekjáték

Recommended Posts

Posted

Sziasztok,tudom buta kérdést fogok feltenni,de vettem a fiamnak egy játékot,az a címe,hogy Barkács Balázs autót épít,és a netrõl kellene letölteni hozzá új alkatrészeket,de mikor letöltöm a gépem nem tudja megnyítni.Milyen segédprogram kell vajon hozzá?

zsóka

Posted

Nyilván a letöltött fájlokat a játék egy bizonyos mappájába kellene bemásolni.

Posted

De letölteni sem tudom, mert azt kéri társítsam egy programmal, de bármivel társítom, semmi nem tudja megnyitni.

Posted

Mivel akarod letölteni? Ahhoz elvileg nem kéne társítás.

Posted

Mentsd le 'Mentés máskénttel'.

Posted

Jobb gomb a linkre és "Cel mentése más néven..."

• 1 year later...
Posted

Sziasztok! Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni valamelyik Barkács Balázsot? (Autót, Házat, Űrhajót, Hajót épít)

• 3 weeks later...
Posted

De ez rendelős? :huh: Vagy le lehet tölteni?

Posted

Ez olyan klassz, hogy megrendeled, kifizeted érte az árát, és le sem kell töltened, így is eljut hozzád! Legszuperebb.

Nyilván nem arra gondoltál, hogy fizetés helyett szeretnéd letölteni, hiszen láttad a fórum elején, a regisztráció elõtt, illetve a fórumszabályzatban vastag, piros betûkkel, hogy illegális dolgokkal kapcsolatban még csak gondolatunk sem támad, nemhogy kérdést tegyünk fel!

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Van egy játékom, a Noddy and the toyland fair és mikor elindítom a cégek logo-ja után azt írja ki, hogy a Macromedia Projector hibát észlelt, ezért leáll.

Mi okozhatja ezt a hibát?

A játék jó elvileg, mert másik gépen fut!

Köszönöm szépen!

G.

Posted

Minden, ami fel van telepítve és/vagy éppen fut, amikor elindítod a játékot, továbbá hardvermeghibásodás (memória?).

[OP]Destroy-man
Posted

Az Apple Quicktime fel van telepítve a gépre? Ha igen töröld le, és telepítsed a legújabbat! A kép szerint azzal van a gond!

Posted

Szuper! Az volt a baj!

Köszönöm szépen a segítséget!

G.