kicsiwuki Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Sziasztok,tudom buta kérdést fogok feltenni,de vettem a fiamnak egy játékot,az a címe,hogy Barkács Balázs autót épít,és a netrõl kellene letölteni hozzá új alkatrészeket,de mikor letöltöm a gépem nem tudja megnyítni.Milyen segédprogram kell vajon hozzá? zsóka
Garono Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Nyilván a letöltött fájlokat a játék egy bizonyos mappájába kellene bemásolni.
kicsiwuki Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 De letölteni sem tudom, mert azt kéri társítsam egy programmal, de bármivel társítom, semmi nem tudja megnyitni.
TheSaurus Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Mivel akarod letölteni? Ahhoz elvileg nem kéne társítás.
Furio69 Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Jobb gomb a linkre és "Cel mentése más néven..."
patrik98 Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Sziasztok! Nem tudjátok hogy honnan lehet letölteni valamelyik Barkács Balázsot? (Autót, Házat, Űrhajót, Hajót épít)
payskin Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Ez olyan klassz, hogy megrendeled, kifizeted érte az árát, és le sem kell töltened, így is eljut hozzád! Legszuperebb. Nyilván nem arra gondoltál, hogy fizetés helyett szeretnéd letölteni, hiszen láttad a fórum elején, a regisztráció elõtt, illetve a fórumszabályzatban vastag, piros betûkkel, hogy illegális dolgokkal kapcsolatban még csak gondolatunk sem támad, nemhogy kérdést tegyünk fel!
huggybear Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Sziasztok! Van egy játékom, a Noddy and the toyland fair és mikor elindítom a cégek logo-ja után azt írja ki, hogy a Macromedia Projector hibát észlelt, ezért leáll. Mi okozhatja ezt a hibát? A játék jó elvileg, mert másik gépen fut! Köszönöm szépen! G.
payskin Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Minden, ami fel van telepítve és/vagy éppen fut, amikor elindítod a játékot, továbbá hardvermeghibásodás (memória?).
huggybear Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Megpróbáltam, mindent kikapcsoltam, de nem megy! A memória szerintem nem lehet, mert minden hibátlan a mûködésben! Ezt a hibát írja nekem ki: http://kepfeltoltes.hu/view/091026/8579671...ltoltes.hu_.jpg Köszönöm szépen! G.
[OP]Destroy-man Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Az Apple Quicktime fel van telepítve a gépre? Ha igen töröld le, és telepítsed a legújabbat! A kép szerint azzal van a gond!
huggybear Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Szuper! Az volt a baj! Köszönöm szépen a segítséget! G.
Recommended Posts