fodorp Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Biztos egyedi eset, de a segítségeteket kérném. Vásároltam egy, a témában említett billentyûzetet és a játékoknál sajnos nem megfelelõen mûködik. A probléma a következõ: Ha egyszer megnyomom valamelyik billentyût többszöri lenyomásnak érzékeli a játék. A szoftver újratelepítése sem oldotta meg a problémát. Így ez az egész számomra használhatatlan. Kérlek segítsetek!!!!
Alex99 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Egyszerű, tehát kipróbálod az előző billentyűzeteddel, (ha még nem dobtad ki) és ha azzal működik, akkor kicseréled a Logitechet. Minden játék? Illetve írogatás közben is?
fodorp Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 A baj az, hogy az elõzõ billentyûzet nem mûködik. Írás közben nem csinálja a hülyeségét csak játékok közben. Még excel táblázatokat is normálisan tudok vele szerkeszteni.
Alex99 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Alapjában véve működő billentyűzettel próbáld ki. Ha nem lesz jó, komoly probléma is lehet.
fodorp Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 (edited) Nagyokos "barátom" azt javasolja, hogy telepítsem újra a rendszert, mert õ is járt már így és állítólag utána jó lett. Nem tudom érdemes-e neki állni. Mindjárt kidobom az egészet a kukába. Azért nagyon szépen köszönöm a segítséget. Remélem lesz lehetõség visszaadni. Köszi. Edited February 3, 2008 by Gereby
Calo_Nord Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Nagyjából nekem is ugyan ez a gondom, de más billentyűzettel, és nekem az újrarakás sem oldotta meg. Ráadásul nekem 2 billentyűzettel is ez a gond.
Alex99 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Próbáld ki a szóban forgó billentyûzeteket másik gépen, és ha mûködnek tökéletesen, akkor lehet, hogy alaplap baja van.
Calo_Nord Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Kipróbáltam nem segített. A billengyûzet ugyan olyan volt. De a probléma nem folyamatosan jött elõ hanem tegnap reggel hirtelen. Cseréljem le mind 2õt?
Alex99 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Ha egyik sem mûködött egyik gépen sem, akkor igen.
Calo_Nord Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Új probléma: ha egy gombot nyomok: pl W folyamatosan akkor nem forog az egér és egy másik gombra se reagál. De most írasban igen. és ha elengedem a gombot és úgy próbálok mást nyomni akkor se reagál viszont megy tovább elõre (hogy az elõzõ példát hozzam). De ha épp csak lenyomom a Wt és felengedem akkor is legalább 2 percig megy elõre, és semmi másra nem reagál.
Recommended Posts