GungNoire Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Szervusztok fórumlakók! Régi fórumos voltam, de új nevet kellett regelnem. A kérdést már feltettem a leírásban, jönnek a részletek: -egyszerû form objektum, action-ja az, hogy szöveget írjon egy fájlba, olvassa, kiírja; és ha kiemelek valamit emil-t küldjön nékem. (ex: cenzúra. moderálás) -Nos az emilküldésen kívül minden megy. -A probléma itt van: form action= cenzor() function cenzor(){ if (kiemelt szöveg==csúnya szavak egyike) //elõre definiált string változó kicseréli a karaktereket, így írja meg a filét és jelzi ki a szöveget valamint emilt küld nekem //ex:sz*r else megírja a filét és kijelzi a szöveget. } -Ami a kérdésem: hogy hangzik a mailto függvény, ha nem a form actionjában helyezem el, hanem egy if függvény igaz ágában? Köszöntem a segítséget, ha lehet emilben is jöhet az oltogatás:
molnid Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Szia! Lehet, hogy félreértettem, akkor bocsi. A Cenzor() egy php-s függvény? Én eddig nem találkoztam erre példával. Szerintem úgy menne, ha egy xxx.php-t hívsz meg és az tartalmazza a függvényt, úgy biztosan elmenne a levél is. Ha pedig egy javascript függvény, akkor mi küldené a levelet?
Recommended Posts