Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Generátorok

Recommended Posts

Posted

Szeretnék olyan képet készíteni, ami tükröződik a hullámzó vízben. Vagy olyan csillogó-villogó kis szikrák futnak át rajta.

Letöltöm a kódokat, de nem tudom megjeleníteni a képet. Milyen program, vagy programok kellenek hozzá?

Posted

??? Mihez? Milyen kódokat töltesz le? Mihez milyen programok kellenek?

Posted

Fityusz!

Pontosan erre gondolok. Közben találtam egy honlapot, ahova be kell hívni a képet és generálja. Utána lehet menteni. De, ha ezt a honlapot esetleg leveszik, akkor marad a nagy semmi. De még ott vannak a glitterek is, amit szintén generálnak. Tudod azok a csillagszórásos betûk és képek.

A www.generátor.hu honlapról le lehet a kódokat tölteni, csak éppen, ha valahova beillesztem, nem jön vissza a kép. Olyan, mint ha a nyitó és záró kód hiányozna. Olyanra gondolok, mint az img. Vagy valami hasonló.

müzli

Sajnálom, hogy a kérdésem fogalmazása nem volt elég érthetõ, de most jöttem a fórumra és még eléggé ismeretlenek a lehetõségek.

Posted
??? Mihez? Milyen kódokat töltesz le? Mihez milyen programok kellenek?

Már biztosan láttad azt a vizes képet, amit fityusz felrakott. Ilyen programokra gondoltam. Tegnap végig néztem az elmult év ujságjait és az augusztusi szám 80-as oldalán már írtatok egy generátorrol. Fel is került a dvd-re. Én nem erre a generátorra gondoltam, mert ez nem csinál ilyen vizes képet, ez mást csinál. De az eljárás valószínúleg ilyen.