müzli Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Szeretnék olyan képet készíteni, ami tükröződik a hullámzó vízben. Vagy olyan csillogó-villogó kis szikrák futnak át rajta. Letöltöm a kódokat, de nem tudom megjeleníteni a képet. Milyen program, vagy programok kellenek hozzá?
payskin Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 ??? Mihez? Milyen kódokat töltesz le? Mihez milyen programok kellenek?
müzli Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Fityusz! Pontosan erre gondolok. Közben találtam egy honlapot, ahova be kell hívni a képet és generálja. Utána lehet menteni. De, ha ezt a honlapot esetleg leveszik, akkor marad a nagy semmi. De még ott vannak a glitterek is, amit szintén generálnak. Tudod azok a csillagszórásos betûk és képek. A www.generátor.hu honlapról le lehet a kódokat tölteni, csak éppen, ha valahova beillesztem, nem jön vissza a kép. Olyan, mint ha a nyitó és záró kód hiányozna. Olyanra gondolok, mint az img. Vagy valami hasonló. müzli Sajnálom, hogy a kérdésem fogalmazása nem volt elég érthetõ, de most jöttem a fórumra és még eléggé ismeretlenek a lehetõségek.
müzli Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 ??? Mihez? Milyen kódokat töltesz le? Mihez milyen programok kellenek? Már biztosan láttad azt a vizes képet, amit fityusz felrakott. Ilyen programokra gondoltam. Tegnap végig néztem az elmult év ujságjait és az augusztusi szám 80-as oldalán már írtatok egy generátorrol. Fel is került a dvd-re. Én nem erre a generátorra gondoltam, mert ez nem csinál ilyen vizes képet, ez mást csinál. De az eljárás valószínúleg ilyen.
Recommended Posts