Jump to content

Logitech webkamera


MERNOK
 Share

Recommended Posts

MERNOK

Sziasztok!

 

Logitech Express webkamerát szeretnék használni. Amikor tesztelem a kamerát a Skype programon belül, akkor látom magamat. Viszont beszélgetés közben a partnert látom, de az én képem helyén csak egy fekete folt látható nálam, ill. a partnernél is. Kipróbáltam a Skype régebbi verzióját is (3.0….), ott a program kiírja, hogy a webkamerát esetleg más program használja. Pedig más program nem megy, a Messenger is le van tiltva. A legújabb driver van feltelepítve.Van-e valami ötletetek a probléma megoldására?

 

Link to comment
Share on other sites

Alex99

Én először uninstallálnám a webcamera programokat, a webcamera driverjét, majd újraindítanám, és felraknám a webcam drivert, és egy db. MSN, vagy Skype legújabb verziót. Ne a WIndows uninstallal csináld, hanem Your Uninstallerel, mert az előbbi nem távolít el semmit teljesen.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
Temporary

Sziasztok!

A Skype már fent volt a gépemen és most telepítettem egy C200-as kamerát és felraktam hozá a LogitechVid programját is. Ugyan partner híján nem tudtam még élesben kipróbálni, de a programokban lévő tesztek szerint rendben működik, van élőkép. A probléma az, hogy a LogitechVid programmal rögzített video a következőképp néz ki:Link

 

Válaszaitok előre is köszönöm!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...