MERNOK Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Sziasztok! Logitech Express webkamerát szeretnék használni. Amikor tesztelem a kamerát a Skype programon belül, akkor látom magamat. Viszont beszélgetés közben a partnert látom, de az én képem helyén csak egy fekete folt látható nálam, ill. a partnernél is. Kipróbáltam a Skype régebbi verzióját is (3.0….), ott a program kiírja, hogy a webkamerát esetleg más program használja. Pedig más program nem megy, a Messenger is le van tiltva. A legújabb driver van feltelepítve.Van-e valami ötletetek a probléma megoldására?
Alex99 Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Én először uninstallálnám a webcamera programokat, a webcamera driverjét, majd újraindítanám, és felraknám a webcam drivert, és egy db. MSN, vagy Skype legújabb verziót. Ne a WIndows uninstallal csináld, hanem Your Uninstallerel, mert az előbbi nem távolít el semmit teljesen.
Temporary Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Sziasztok! A Skype már fent volt a gépemen és most telepítettem egy C200-as kamerát és felraktam hozá a LogitechVid programját is. Ugyan partner híján nem tudtam még élesben kipróbálni, de a programokban lévő tesztek szerint rendben működik, van élőkép. A probléma az, hogy a LogitechVid programmal rögzített video a következőképp néz ki:Link Válaszaitok előre is köszönöm!
Recommended Posts