johniee Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Azt szeretném kérdezni, hogy a fujitsu-siemens.com-ról letöltött driverek, a chipset és LAN driverek megoldják-e azt a problémát, hogy nem telepítette az XP a hálókártyát, illetve a PCI támogatást, és még valami SM busz driver is hiányzik az XP szerint az ÚJ HARDVER HOZZÁADÁSában! Előre is köszönöm a segítséget!
Alex99 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Ha újraraktad a rendszert, a chipsettel kéne kezdeni. Nincsen hálókártya drivered? Akkor nem tudnál netezni. Milyen Windows? Zsír új, eredet, minden oké? Mert nekem ilyeneket nem nagyon szokott kiírogatni.
johniee Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Sikerült már ! a Fujitsu honlapjáról a Chipset drivert és a LAN drivert le kellett szednem.
Fujitsu Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Meglepõ, hogy nem adtak CD-t ahhoz az alaplaphoz. Egyébként te a Fujitsu Siemens honlapjáról szedted le azokat a drivereket.
johniee Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 Igen, onnan! De én használtan vettem. Figyu! A gyári Chipset hûtõ nagyon forró volt rajta, raktam is oda egy vetit, mert lefagyogatott. Szerinted is le kellene cserélnem, ugye?
Recommended Posts