anti0 Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 Hali! Nézelõdtem itt az oldalon, de semmi hasonlót nem találtam, ezért nyitotam egy új témát. Remélem nem voltam figyelmetlen, és nem siklottam el semmi felett. Na a gondom az lenne, hogy van egy sorozatom avi formátumban, de dual hang van rajta (angol, magyar). PC-n megy is, ki tudom választani a hangsávot, de az asztali lejátszómon ez már nem mûködik. Ez nekem így egyáltalán nem jó, tehát szeretném leszedni az egyik hangot. Virtualdub-al próbálkoztam, de sehogy nem jött össze, más programot meg nem találtam hozzá. Szóval ez valahogy megoldható? Mert a vinyómról már lelógnak a filmek és kéne a hely. Nagyon örülnék valami ötletnek, mert kifogytam belõle. Elõre is köszi.
evin1 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Az ilyet VirtualDubModdal lehet kezelni. Megnyitod, menüben Streams->Stream list. Itt 2db audiónak kell lennie, a felsõbb az elsõdleges. Egyiket kiválasztod, és Disable gomb->OK->F7->Video mode=Direct stream->formátum avi és adsz neki nevet, és Mentés.
anti0 Posted January 28, 2008 Author Posted January 28, 2008 evin! Hálás köszönet. El sem tudod képzelni, hogy mennyit segítettél! Pedig már kezdtem feladni. Én sima virtuadubbal próbálkoztam, mert valahol azt hallottam hogy azzal megoldható, pedig nem is! Mégegyszer köszi a segítséget!!
djelf Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Hali! Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ha van egy avi-m egy hangsávval, hogyan tudok még egy hangsávot beletenni. Mert próbáltam az elõzõ módszernek a módosított változatát (nem tiltottam le az eredeti hangsávot), de sajnos nem sikerült. Mkv-ba meg tudnám csinálni, de amíg van más lehetõség addig maradnék az avinál, mert azt viszi az asztali dvd lejátszó is. Köszi
Recommended Posts