Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Probléma source engine-es játékokkal

Recommended Posts

Posted

Csoki

Nekem olyan problémám lenne hogy a source engines játékok nem indulnak :(.

Pedig nem egy helyre vannak telepítve. A cs:sorce és a hl2 ep1-az steames és nem indulnak. Ezért leszedtem egy olyat, aminek az a neve, hogy gerry's mod (nem steamról csak próbának) és az sem indul ugyan az a hiba. Mindhárom játék source motoros. Bejön a betöltőképernyő a menü előtt és a hibaüzenet a következő:

1. Engine error

platform error: module failed to initialize

ok

2.hl2.exe-alkalmazáshiba

A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read".

A program befejezéséhez kattintson az ok gombra.

ok

Na valaki segítsen legyen szíves!

Ja és ha számít hogy azóta nem megy mióta elkezdtem letölteni a hl2-t és 66%-nál rákattintottam véletlen és elkezdte behozni a menüt aztán ezzel a hibaüzivel kilépett.

Posted (edited)

Na újabban már csak a half-life csinálja ami jó.

De pont akkor romlott el, amikor úgy voltam vele, hogy még 1x végigtolom úgyhogy légy szíves valaki segítsen!!!

Edited by Gereby
Posted

A HL2-tõt letöltõdés közben zavarni vétek. Az eredeti játékokkal ilyen hiba nem fordul elõ. :gonosz:

Posted

Steam-rõl szedtem le és ezáltal eredeti, mivel hogy MEGVETTEM. A gerry's modot csak azért szereztem be nem legális modszerekkel, mert csak ki akartam probálni, hogy más source motoros játékal is ugyanez-e a probléma. De már töröltem mert ment. Szóval a hl2 a bibis. :(

De valahol azt mondták, hogy Windows reinstal lesz a megoldás kulcsa sajna.

Légy szíves írj rendesen! Üdv.:Gereby

• 2 weeks later...
Posted

Nah megvolt windows reinstal és megy hl2. De counter strike source és hal-life2:deathmatch nem megy:( ugyanaz a hibaüzenet. Má töröltem és újraraktam meg minden de nem megy.

Valaki segítsen !!!!

Posted

Milyen a konfig? ATI kártya van benne? :)

Posted

OFF

ATI kártya van benne?

Légy szíves indokold már meg, hogy miért vagy állandóan ezzel elfoglalva.

ON

Posted

Ezt bírom én is. :D

@ Kifly: Milyen driver van fenn a videókártyához? :hááát:

Posted

Ati kártyám van amin eddig tökéletesen ment és most a legfrisebb driver van fenn amit a múlt héten töltöttem le. Megpróbálom esetleg azt hogy driver geniusal eltávolítom majd újra felrakom. Hátha jó lesz!!

Posted
Milyen a konfig? ATI kártya van benne? :)

A source engine-es játékok éppenséggel fekszenek a Radeonoknak, szóval ez a kérdés elég hülyeség volt ;) .

Posted

ATI catalyst újrarakva legfrisebb dx fenn de a probléma megvan még mindig :(

Posted (edited)

Nekem semmit nem mond. :P De gugliban rákeresek. :D Nah megtaláltam és futattam. :)

Nem talált problémát és az összes teszthez azt írta hogy sikeresen lefutott.

Edited by Gereby
Posted

Ez elég fura. :hááát: A géped hardverei rendben vannak? :hááát: Eredeti a Windowsod? :hááát:

Posted

Eredeti és minden frissítés fenn van. Hardverek szerintem rendben nem tapasztaltam semmi különöset de leírom a configom:

-Intel celeron 2.8ghz

-msi neo2-v alaplap

-1,5gb ram

-ati 9600 256mb

vinyo meg optikai meghajtó gondolom nemlényeg :)

Nem egy erőmű de eddig minden elfut rajta elfogadható teljesítménnyel

Most keresgettem googleba és talált még egy csomó fórumot ahol erröl a problémárol van szó. Csakhogy angolul vanak amit én nem igazán értek meg :(

Ja meg most azt vettem észre hogy csak azok nem mennek amik kifejezetten multiplayerre vannak kitalálva és nem is lehet singleben játszani. Aaza nekem 2 ilyenem van a counter strike source és a half-life2:deathmach ezek nem indulnak.

Ja és ma kidobott ezzel a hibaüzivel sima hl2-ből is. De utána újra elindítottam és ment simán.

Posted

Hálózati probléma lenne? :hááát: Nem hiszem. Az Eseménynaplóban nézz körül, hátha van valamilyen bejegyzés a problémával kapcsolatban. ;)

Posted

öööö má gondoltam rá hogy megnézem csak hát HOL IS KELL AZT? :P

Ja és ott írja hogy error meg ilyenek ha valami nem stimmel?

Légyszi segíts mert nem nagyon szoktam ilyeneke nézegetni :)

Ja és szomszédtol beszereztem egy digital zone verziót hogy az mit mûvel de sajnos ugyanez :(

Posted

Ebben a topikban megtalálod a választ! (A 3. hozzászólásban.) :)

Az Eseménynaplóban nézd meg, hogy milyen bejegyzések találhatóak. Az információkkal nem kell törõdnöd, ellenben a figyelmeztetések és a hibák tartalmát böngészd át. ;)

Posted

Köszi megvan :)

Na megnyitottam a rendszer-t és ott találtam egy jópár piros karikát x-el a közepében és mindegyikhez az van írva hogy

forrás: ati2mtag

kategória: CRT

Esemény: 45062

Gondolom ez a videokarira nézve nem jelent jót...

Posted

És mit tartalmaz ez a bejegyzés? :hááát:

Posted

Ha arra vagy kiváncsi hogy a leíráshoz mi van írva akkor ez: CRT invalid display type

Posted

Milyen monitorod van? Próbálj meg feltenni a videókártyádhoz egy korábbi drivert. :hááát:

Posted

Egy lg flatron monitor tv-m van

Próbálkozok akkor régebbi driverel

Posted

Nah felraktam 7.12-es drivert semmi Aztán felraktam 7.10-es drviert semmi majd holnap leht megpróbálkozok még régebbivel 7.8 addig meg nemtudom mi lesz velem :(

Majd codozk vagy valami ;)

Posted

A 7.6-os driverrel próbálkozz. ;)