kifly Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Csoki Nekem olyan problémám lenne hogy a source engines játékok nem indulnak . Pedig nem egy helyre vannak telepítve. A cs:sorce és a hl2 ep1-az steames és nem indulnak. Ezért leszedtem egy olyat, aminek az a neve, hogy gerry's mod (nem steamról csak próbának) és az sem indul ugyan az a hiba. Mindhárom játék source motoros. Bejön a betöltőképernyő a menü előtt és a hibaüzenet a következő: 1. Engine error platform error: module failed to initialize ok 2.hl2.exe-alkalmazáshiba A "0x0feb3e2c" címen található utasítás a "0x0d6aa1a0" memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet: read". A program befejezéséhez kattintson az ok gombra. ok Na valaki segítsen legyen szíves! Ja és ha számít hogy azóta nem megy mióta elkezdtem letölteni a hl2-t és 66%-nál rákattintottam véletlen és elkezdte behozni a menüt aztán ezzel a hibaüzivel kilépett.
kifly Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 (edited) Na újabban már csak a half-life csinálja ami jó. De pont akkor romlott el, amikor úgy voltam vele, hogy még 1x végigtolom úgyhogy légy szíves valaki segítsen!!! Edited January 24, 2008 by Gereby
kori Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 A HL2-tõt letöltõdés közben zavarni vétek. Az eredeti játékokkal ilyen hiba nem fordul elõ.
kifly Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 Steam-rõl szedtem le és ezáltal eredeti, mivel hogy MEGVETTEM. A gerry's modot csak azért szereztem be nem legális modszerekkel, mert csak ki akartam probálni, hogy más source motoros játékal is ugyanez-e a probléma. De már töröltem mert ment. Szóval a hl2 a bibis. De valahol azt mondták, hogy Windows reinstal lesz a megoldás kulcsa sajna. Légy szíves írj rendesen! Üdv.:Gereby
kifly Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Nah megvolt windows reinstal és megy hl2. De counter strike source és hal-life2:deathmatch nem megy:( ugyanaz a hibaüzenet. Má töröltem és újraraktam meg minden de nem megy. Valaki segítsen !!!!
fapuma Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 OFF ATI kártya van benne? Légy szíves indokold már meg, hogy miért vagy állandóan ezzel elfoglalva. ON
Fujitsu Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Ezt bírom én is. @ Kifly: Milyen driver van fenn a videókártyához?
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Ati kártyám van amin eddig tökéletesen ment és most a legfrisebb driver van fenn amit a múlt héten töltöttem le. Megpróbálom esetleg azt hogy driver geniusal eltávolítom majd újra felrakom. Hátha jó lesz!!
Dave891 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Milyen a konfig? ATI kártya van benne? A source engine-es játékok éppenséggel fekszenek a Radeonoknak, szóval ez a kérdés elég hülyeség volt .
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 ATI catalyst újrarakva legfrisebb dx fenn de a probléma megvan még mindig
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 (edited) Nekem semmit nem mond. De gugliban rákeresek. Nah megtaláltam és futattam. Nem talált problémát és az összes teszthez azt írta hogy sikeresen lefutott. Edited February 3, 2008 by Gereby
Fujitsu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ez elég fura. A géped hardverei rendben vannak? Eredeti a Windowsod?
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Eredeti és minden frissítés fenn van. Hardverek szerintem rendben nem tapasztaltam semmi különöset de leírom a configom: -Intel celeron 2.8ghz -msi neo2-v alaplap -1,5gb ram -ati 9600 256mb vinyo meg optikai meghajtó gondolom nemlényeg Nem egy erőmű de eddig minden elfut rajta elfogadható teljesítménnyel Most keresgettem googleba és talált még egy csomó fórumot ahol erröl a problémárol van szó. Csakhogy angolul vanak amit én nem igazán értek meg Ja meg most azt vettem észre hogy csak azok nem mennek amik kifejezetten multiplayerre vannak kitalálva és nem is lehet singleben játszani. Aaza nekem 2 ilyenem van a counter strike source és a half-life2:deathmach ezek nem indulnak. Ja és ma kidobott ezzel a hibaüzivel sima hl2-ből is. De utána újra elindítottam és ment simán.
Fujitsu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Hálózati probléma lenne? Nem hiszem. Az Eseménynaplóban nézz körül, hátha van valamilyen bejegyzés a problémával kapcsolatban.
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 öööö má gondoltam rá hogy megnézem csak hát HOL IS KELL AZT? Ja és ott írja hogy error meg ilyenek ha valami nem stimmel? Légyszi segíts mert nem nagyon szoktam ilyeneke nézegetni Ja és szomszédtol beszereztem egy digital zone verziót hogy az mit mûvel de sajnos ugyanez
Fujitsu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ebben a topikban megtalálod a választ! (A 3. hozzászólásban.) Az Eseménynaplóban nézd meg, hogy milyen bejegyzések találhatóak. Az információkkal nem kell törõdnöd, ellenben a figyelmeztetések és a hibák tartalmát böngészd át.
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Köszi megvan Na megnyitottam a rendszer-t és ott találtam egy jópár piros karikát x-el a közepében és mindegyikhez az van írva hogy forrás: ati2mtag kategória: CRT Esemény: 45062 Gondolom ez a videokarira nézve nem jelent jót...
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Ha arra vagy kiváncsi hogy a leíráshoz mi van írva akkor ez: CRT invalid display type
Fujitsu Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Milyen monitorod van? Próbálj meg feltenni a videókártyádhoz egy korábbi drivert.
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Egy lg flatron monitor tv-m van Próbálkozok akkor régebbi driverel
kifly Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Nah felraktam 7.12-es drivert semmi Aztán felraktam 7.10-es drviert semmi majd holnap leht megpróbálkozok még régebbivel 7.8 addig meg nemtudom mi lesz velem Majd codozk vagy valami
Recommended Posts