mangacsajszi Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Lenne egy olyan problémám, hogy AMV-t szeretnék készíteni a Tavaszi SakuraConra, de sajnos a rendelkezésemre álló videón ott "díszeleg" a felirat, amit el szeretnék tűntetni, ha lehet valahogy. Olyan programokat keresek, amelyek meg tudnák oldani a problémámat, és hozzá egy linket is ( nem muszáj) hogy honnan lehet letölteni, vagy ha más módszer nincs, akkor levágni. Mivel a kreativitásom a 0-val egyenlő, ezért nem igazán van ötletem. Vagy Sony Vegassal lehet ilyesit csinálni? (Ott van 3 hónapja a gépemen, és még használni sem tudom rendesenˇ_ˇ). Előre köszi minden segítséget : Üdv : Mangacsajszi
Lalolib Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ha jól tudom, a VirdulDub progihoz van felirat eltávolító plugin.
KeLa Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Igen Jól tudod! Anno egy fórumtársunk le is írta szépen a lépéseket. Sajna csak annyira emlékszem, hogy valami modot kellett a VirtualDubhoz letölteni és utána tudta. Ez irányba keresgélj akár a fórumon is. Hátha még elérhető az infó.
paulie093 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Sziasztok! Hogyan lehet a beégetett feliratot eltávolítani az AVI fájlból? Mert én nem tudom sehogyan sem a VirtualDub-bal! Ha valaki tud olyan progit amivel lehetséges, akkor kérem küldje el a linkjét! Köszi!
Alex99 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Hogyan lehet a beégetett feliratot eltávolítani az AVI fájlból? Úgy tudom, hogy sehogy.
fityusz Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Bár tökélesen sehogy,de azért nem teljesen reménytelen. Nézd meg EZT
Recommended Posts