Imeonh Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Sziasztok! Segítsetek léccciiii!!! Még ilyen nem fordult elõ... A Lapolvasó gomb nem reagál. A HP Irányító nem indul. Hibaüzenet egyiknél sincs. Újraraktam, frissítettem...újraraktam, már vagy 10x. Mindent csináltam már vele. Ja és a Dokumentum Megjelenítõnél sem mûködik a beolvasás. Mi baja van?! Elõre is köszönöm szépen!!!
PrisonMan Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Helló! Nekem is ez a fajta nyomtatóm van, egy HP psc 1315 all-in-one. Sokáig tökéletesen mûködött, de az utóbbi hónapokban volt 2 nagyobb problémám is, mindkettõhöz nyitottam topikot itt a fórumon. Olvasd el, hátha segít Egyszer egy konfigurálási probléma, minden bekapcsolásnál -megoldódott azóta- http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=9785&hl= Másodszor volt egy szkennelési problémám, ez az ami téged is érint, és azóta ez is megoldódott. http://www.pcworld.hu/forum/index.php?show...c=10210&hl= Így nagyon nehéz segíteni, hogy szinte semmit nem tudok a hibádról, de annyi volt nálam, hogy egyszerûen nem akart szkennelni, a HP irányítót megnyitotta, de a szkennelést viszont nem indította. Így sikerült megoldani: Nyomtatót bekapcsolom > Sajátgép > Képolvasók és fényképezõgépek > hp psc 1310 seriesre katt! És innentõl szinte ugyanolyan, mintha a HP vezérlõpultban csinálnád, csak más a design, de gondolom ez nem számít. Azért beteszek egy képet is a biztonság kedvéért:
Imeonh Posted January 30, 2008 Author Posted January 30, 2008 Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget, ha kipróbáltam írok újra!
pityi19 Posted December 29, 2012 Posted December 29, 2012 Sziasztok! Problémám a következő lenne: Tegnap mikor bekapcsoltam a nyomtatót, hogy használjam érdekes hangokat adott ki a masina magából. Össze-vissza mozgatta és csattogtatta a patronokat. Aztán elég sok idő után végre helyre állt, Amikor betettem a papírt egyszerűen beszívta és beragadt. A kiírás ez: "A nyomtatópatron vezérlője megakadt" Azóta próbáltam mozgatni a patronokat a sínen, kivenni azokat, újratelepítettem a gépen a programot, de semmi eredmény. A hiba marad... Nem találkoztam még ilyen hibával, szóval ha valaki tud kérem segítsen!
Recommended Posts