tonka Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Sziasztok! Szeretnék egy ASUS EAH3850-et de nem tudom, hogy jó lesz-e. PCI-E csatlakozóm van addig oké, de csak Dual DL-DVI / TVO csatlakozók vannak rajta a monitoromon pedig DTV van. Ez jelent valami problémát számomra? Vagy van olyan kábel ami ilyen? Köszi
Molt@m Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Nem tudom pontosan, de a DTV-n a HDMI-t érted? Mert rákerestem és ezt találtam:
tonka Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Ilyen van a kártyán, de a monitoromon nincs. A mostani kártyámon ilyen kék és trapéz alakú 3 sorban vannak a lyukak rajta. És az van az ismertetőben, hogy RGB(PC/DTV) és D-Sub jelkábellel van csatlakoztatva.
Pjotr Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A kártya mellett a csomagban nagy valószínûséggel lesz átalakító, ettõl nem kell félni.
tonka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Köszi! Nem mertem belemmenni egy bizonytalan vételbe...
fbal Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy megrendeltem egy monitort ami DVI-D csatlakozós (van rajta még D-Sub+HDMI), a videókártyámon(AGP) viszont csak DVI-I csatlakozó van, meg persze analóg. Szerinteket össze tudom majd dugni rendesen? Mert ha jól tudom akkor a DVI-D csatin nincs ott az a 4 tüske mint a DVI-I csatiban. Vagy ez nem számít? Azt tudom, hogy DVI-D kábelt alapban kapok majd a monitorhoz. Előre is köszi!
Csaba_# Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Mindegyik videokártyán DVI-I csatlakozó van, mert az analóg és digitális jeleket is közvetíteni tud, ezért kompatibilis a DVI-D, és az igen ritka DVI-A csatlakozókkal. (Gondolj bele: ha egy videókarin nem DVI-I lenne, a DVI<-->VGA(D-SUB) átalakítók használhatatlanok lennének. ) Itt elég részletesen le van írva.
Recommended Posts