Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Kábelezés

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Szeretnék egy ASUS EAH3850-et de nem tudom, hogy jó lesz-e.

PCI-E csatlakozóm van addig oké, de csak Dual DL-DVI / TVO csatlakozók vannak rajta a monitoromon pedig

DTV van. Ez jelent valami problémát számomra? Vagy van olyan kábel ami ilyen?

Köszi

Posted

Nem tudom pontosan, de a DTV-n a HDMI-t érted? Mert rákerestem és ezt találtam:

IPB kép

Posted

Ilyen van a kártyán, de a monitoromon nincs. :S

A mostani kártyámon ilyen kék és trapéz alakú 3 sorban vannak a lyukak rajta. És az van az ismertetőben, hogy RGB(PC/DTV) és D-Sub jelkábellel van csatlakoztatva.

Posted

A kártya mellett a csomagban nagy valószínûséggel lesz átalakító, ettõl nem kell félni.

• 3 weeks later...
Posted

Köszi! Nem mertem belemmenni egy bizonytalan vételbe...

• 1 year later...
Posted

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy megrendeltem egy monitort ami DVI-D csatlakozós (van rajta még D-Sub+HDMI), a videókártyámon(AGP) viszont csak DVI-I csatlakozó van, meg persze analóg. Szerinteket össze tudom majd dugni rendesen? Mert ha jól tudom akkor a DVI-D csatin nincs ott az a 4 tüske mint a DVI-I csatiban. Vagy ez nem számít? Azt tudom, hogy DVI-D kábelt alapban kapok majd a monitorhoz.

Előre is köszi!

Posted

Mindegyik videokártyán DVI-I csatlakozó van, mert az analóg és digitális jeleket is közvetíteni tud, ezért kompatibilis a DVI-D, és az igen ritka DVI-A csatlakozókkal. (Gondolj bele: ha egy videókarin nem DVI-I lenne, a DVI<-->VGA(D-SUB) átalakítók használhatatlanok lennének. :ötlet: ) Itt elég részletesen le van írva.