azaki1528464469 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Egyre több alkalmazást találunk az interneten melyek helyettesíthetnek bizonyos szoftvereket vagy kiegészítik azokat, használatukhoz nem kell más csak nett kapcsolat egy jó böngészõ. Elsõsorban az IE, de a többi is megbirkózik általában vele. Ilyen pl. a Google alkalmazások de ehhez hasonlót még sokat találunk biztosan. Remélem igen sok és változatos linket küldetek egy pár nekem is van: Webszerkesztéshez Java menü MSN Van ahol regisztrálni is kell Kép, dokumentum PDF-be Képbuhera Gombok logók Rajzolhatsz Ezzel is rajzolhatsz
azaki1528464469 Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Még egy html szerkesztő Bannerkészítő Konvertáló
Fujitsu Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 A rajzos weboldalakat ismertem, nagyon jók. Ez is egy jó HTML-szerkesztõ, de ez se rossz. És ha már itt tartunk, akkor ezt se felejtsük ki.
azaki1528464469 Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 Tidy online és egy leírás arról, hogy mi ez Színgeneráló Űrlapgeneráló Magyar nyelvű HTML-szerkesztő Ikonkészítő
Fujitsu Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Itt egy jó kis rajzolós oldal. És itt egy nagyszerű online böngésző! Arra vigyázzunk, hogy a weboldalak címét pontosan ("http://"-vel kezdődően) írjuk be! Itt nagyon jó kis órákat találunk, amelyekkel feldobhatjuk weboldalunk megjelenését.
azaki1528464469 Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Gif+: Link Sebesség mérés : Link Szótár+: Link Számol+: Link ( Fujitsu készíthetnél 1 jó oldalt ebbõl a sok linkbõl. Bár biztos van valahol !?!?)
Fujitsu Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 ( Fujitsu készíthetnél 1 jó oldalt ebbõl a sok linkbõl. Bár biztos van valahol !?!?) Ez mit akar jelenteni?
vmiki Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 @azaki: Ha gondolod, én összehozhatok egy ilyen oldalt, amint lesz egy kis idõm. Addig is várjuk ide a linkeket, és ha lesz pár, én összedobom.
Fujitsu Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ja, hát ha errõl van szó, én is szívesen készítek egy weboldalt ezekbõl a linkekbõl, de kellene ahhoz egy tárhely is.
azaki1528464469 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Akár többen is lehet szerkeszteni ugyan azt tárhellyel együtt :itt Mi is itt készítettük ilyen lett. Tárhely lehet a saját géped is, de itt válogathatsz.
azaki1528464469 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Mozaik képek szerkesztése: 1, 2
vmiki Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Én elkezdtem az oldal összedobását, remélem nemsoká kész lesz, várom a linkeket: WEB-szolga - Ingyenes webes eszközök
Fujitsu Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 No, ez remek! Akkor gyûjtsünk még linkeket! Itt egy nagyszerû számológép.
azaki1528464469 Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 Webszolga a név príma, találó : Openoffice online: Link Képszerkesztő: Link
vmiki Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Elkészült az oldal, várom a további linkeket, de majd az oldalon is lesz nemsoká egy linkbeküldõ. WEB-szolga
Garono Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Speedtest.net - sebességmérõ Zoho - online iroda
Garono Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 (edited) Szerintem 'ad-free' FTP tárhelyeket is be lehetne tenni. Mindjárt itt az XT Host, mely azon kívül, hogy reklámmentes, teljesen 'instant', vagyis regisztrálni sem kell, csak beírsz egy (még nem létezõ) felhasználónevet, és már készen is vagy. Nekem nagyon tetszik. (Bár igaz, csak 30MB-ot ad, de gyors, és ha csak egy sima weboldalt szeretnél, szerintem elég is.) Szerk.: Elnézést, kis szépséghibája a dolognak, hogy nem lehet PHP kiterjesztésû fájlokat használni (ha feltöltesz egyet, automatán törlõdik). Csak ma vettem észre. Edited January 29, 2008 by Garono
azaki1528464469 Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Egy pár online eszköz Link. [KÉSÕBB] Matek
h.arpad Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Majd az oldalon is lesz nemsoká egy linkbeküldő.Ezt hiányoljuk. Ha valóban az a célod az oldallal (ez az oldal fő profilja!), hogy kategorizálva adj néhány linket a látogatónak, és mások is javasolhassanak, ez legyen az első, amit megcsinálsz. Akkor egy tippem is van: Én >>így<< csinálom ezt az általam már használt, ismert programokkal (már ami a módszert/csoportosítást illeti, linkbeküldést én nem tervezek). (Ha érdekel, hogy van megírva -- bár nem bonyolult --, abban is segíthetek. PÜ-ben kérd a PHP forráskódot.) A lényeg: egy bővített mondatban azért igyekszem egyéni leírást/tapasztalatot fűzni a linkekhez. Ez abban is sokat segít, hogy jól elkülönítsd a linkeket. Nem azt mondom, hogy ez így hibátlan, vagy csak így helyes, mert nyilván még fejleszthető, de szerintem valahogy így kell kezdődnie. Pl. van egy ilyen kategóriád, és benne: Webszerkesztő # HTML szerkesztő # HTML szerkesztő #2 # HTML szerkesztő #3 # HTML szerkesztő #4 hu Ebben az esetben mennyivel jobb lenne számozás helyett megmondani, miben különböznek egymástól (-- esetleg a számozás helyett az oldal neve szerepelhetne). Mik a tapasztalataid vele, melyiket ajánlod? Sok idejét spórolod meg a látogatónak, nem kell végigbogarássza az összeset, jobban fogja szeretni az oldaladat, könnyebben rátalál arra, amit keres stb. Lehetnek kiemelt linkek is, ha sok van, az még jobban segíti az eligazodást. A fentiek persze az igyekezetedet és a bele fektetett munkádat nem vonják kétségbe. Csupán segítő szándékúak.
Recommended Posts