Misusz Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 Sziasztok! A TV-kártyához Home Theater programot kaptam, ezzel nézem a TV-t. Ha fel akarok venni valamit, mihint megnyomom a piros REC gombot a kép elsötétül. Megy tovább a mûsor, veszi is, és mikor visszanézem a felvételt, minden tökéletes. Viszont felvétel közben nem lehet nézni az adást, olyan sötét a kép, alig lehet kivenni, mi zajlik a képernyõn. Próbáltam már kutakodni, mit tehetnék, de sajna semmi nem használ. Már letöröltem és újra is telepítettem, de a probléma megmaradt. Mivel lehetne rendbehozni?
puschkin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Hali, nálam ugyan ez volt csak a windvr 3.0 progival, felraktam a win pvr 2.0-t, azzal minden oké, sõt azzal a felvétel közben tudok más csatornát is nézni.
Misusz Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 Igen, de gondolom ez nem ingyenes. Ha már megvan ez a Home Theater, ezt szeretném használni, lehet, hogy csak valami beállítás nem stimmel vagy ütközik valamivel? Jó lenne, ha valahogy találnék megoldást a problémára. Ha nem, akkor tényleg nem lesz más hátra, mint feltenni valami mást. Egyébként a neten nem találtam semmit per pillanat erről a win pvr-ről. Tudsz esetleg adni egy linket? Köszi a segítséget!
puschkin Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Bocsi, a teljes neve winfast pvr 2. A Leadtek tunerekhez adják, és letölthetõ a leadtek oldaláról: innen vagy innen vagy innen szerintem más kártyákkal is mûködik.
Misusz Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Szia Puschkin! Feltelepítettem a programot, de sajna nem indul el, hibaüzenetet ad: Videó rögzítõ eszköz nem található ASUS TV-kártyám van, szerintem ezzel nem szimpatizál. Esetleg valami más ötlet? Elõre is köszi szépen.
Recommended Posts