Joebácsi Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 Sziasztok! Ismerõsömnek Asus alaplapra integrált SoundMax HD audio 0 (5.1 chanel)hangkártyája van. A windows sémahangjai némák, a média playerek némák (kép van, hang nincs), Power Point bemutatóknál szintén. Ugyan akkor, a Skype-nél és az MSN-nél szólnak a hangszórók és a mikrofon is mûködik. Leellenõriztem minden létezõ beállítást, újra telepítettem az alaplapi CD-rõl a hk drivert és semmi változás. Az audio rendszereszközöknél ellenõríztem a hardvert, ott is azt írja ki, hogy az eszköz megfelelõen mûködik. Van valami ötletetek? Én már tanácstalan vagyok! (Ja, az op XP Pro SP2)
Joebácsi Posted January 13, 2008 Author Posted January 13, 2008 Pasz! Nem tudom, majd megnézem. De ez a gond már meg volt a gép megvásárlásakor is. A szervíz sem tudott mit csinálni vele. A rendszerhangoknak akkor is meg kellene szólalnia, ha nincs külön kódek pack felpakolva!
Alex99 Posted January 13, 2008 Posted January 13, 2008 A szervíz sem tudott mit csinálni vele. Ez igen! Ezt nevezem. Hát akkor csere.
Recommended Posts