Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Segítséget szeretnék kérni. Egy DVD filmnek csak a hangját szeretném CD-re rögzíteni. Sajnos nem tudom létezik-e erre külön program. Ha valaki tudja a program nevét, vagy az eljárás menetét, légyszi segítsen!

Köszi! :(

Posted

Teljesen ugyanez lenne a kérdésem. Tudnátok segíteni?

Posted

Például az Audacity, beállítod a bemenetének a hangkimenetet, végignézed a filmet és közben felveszi a hangot.

Posted

VirtualDubMod. Kitallózod a vob-ot, aztán stream list, majd a megfelelõ hangot lemented wav-ba. Ha több darab, akkor mondjuk a Nero hangszerkesztõjében egymás után rakod õket, majd export (akár mp3-ba) és kész.

• 3 years later...
Posted

Sziasztok!

Daniusofttal rippeltem egy DVD-t mkv-ba, de szeretném megtartani a DVD eredeti hangsávait az mkv-hoz, úgy, hogy ha akarom olasz hang legyen, ha akarom angol, stb. Sajnos a Daniusofttal csak egy hangsávval tudtam leszedni. A filmtõl különállóan le tudtam szedni a hangsávokat (ac3-ban), de nem tudom hogy lehetne a filmhez kapcsolni õket úgy, mint mondjuk a feliratokat is lehet. Hogy lehetne ezt megoldani?

Elõre is köszi.

Posted

Hali!

Innen letöltöd az MKVToolnix nevû programcsomagot, kicsomagolod utána az "mmg.exe"-vel lehet vele dolgozni az a "frontend"-je.

Posted

óóóóóóó, köszönöm, sikerült is, pikk-pakk! :D