Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Elromlott a Canon Pixma MP110-em

Recommended Posts

Posted

:Sír: Még van egy Canon Pixma MP110-em. Lilám sincs, hogy mi történhetett vele, mert amikor utoljára nyomtattam vele semmi baja nem volt. Most amikor bekapcsoltam, a tinta hordozó fejet félrecsapja a jobb oldalra olyanokat csattanva, mintha ki akarná ütni az oldalát! Iszonyú!!! Ami nagyon érdekes, az az, hogy eddig amikor felnyitottam a fedelét, mindig készségesen elõhozta a fejet az esetleges tintacserére! De a piszok most nem ezt teszi, hanem eldugja a jobb oldalon. Ja, a hibaüzenet pedig a következõ: CHEK INK TANK

Jelzem, hogy a tinták a helyükön vannak rendesen!

Nagyon kérek valakit, mondja meg nekem mi volna a teendõ vele, szerviz, kódsor vagy kuka?

Posted

Szerintem vidd szervizbe. Valószínûsítem, hogy a tintákat vezérlõ és rögzítõ alkatrész romlott el. ;)

• 2 weeks later...
Posted

OK! Vettem a lapot, remélem nem haragszol, kezdő vagyok ezen az oldalon! :hááát:

Posted

Semmi gond. ;)

(@ többiek: Privát üzenetben való beszélgetésünk lezárása. :) )

Posted

Azt szeretném kérdezni, hogy ez a "megróvás", figyelmeztetés meddig fog kisérni engem? Miben releváns esetleg ez a választ adóim szemében?

Kösz!

Posted

Hát itt lent a bal alsó sarokban, ahol irja, h. "Figyelmeztetés szintje...", és van az a pár kék kocka!?

Senkinél nem igen látok ilyensmit, és nálam is akkor jelent meg mikor küldtem azt a mailt.

Különben sem zavar annyira, csak kérdeztem...

Apropó nyomtató, azt hiszem, h. csak az általad ajánlott Canon-ra döntöttem(Pixma 520), és az is biztos, hogy nem fog benne utángyártott itnta járni!!!

Bocs ha 1 picit nyûg voltam..., kösz a segitséget! :)

Posted

<off> :lol: Olvasd el ezt. ;) </off>

Nagyon jó választás az MP520, akárcsak a többi Canon márkájú nyomtató. :) Szerintem jól fogsz vele járni. ;)

• 2 weeks later...
Digital Silence
Posted

Én is jól jártam a Canon MP160-al! :dühös:

Alig egy éves, talán, ha 50oldalt kinyomtattam vele, a tinták még félig vannak. Egyik nap bekapcsolom, és a papírt ferdén veszi be, begyûri. Elõtte egy héttel nyomtattam vele utoljára, semmi baja nem volt. A lap továbbító, bevezetõ tengelyrõl mintha le lenne kopva az egyik oldalon az a réteg, amin megtapad a papír.

Vigyem szervízbe? Mibe tud ez kerülni? Nem dobnám ki, mert a szkenner része tökéletesen mûködik.

Hirtelen felindulásból, és mert nagyon kellett a nyomtató/hétvégén,este/ leugrottam a tekkóba és vettem egy kis HP Deskjet-et. :(

Posted

HP Deskjetet? Nekem évekig HP Deskjet nyomtatóm volt. Nem is veszek többé HP márkájú nyomtatót, az biztos. :pfúj::)

Nem esett be valami a papírt behúzó szerkezetbe? :hááát: Egy ismerősöm is hasonlóan járt, aztán megnéztem a nyomtatóját, s hát egy toll be volt esve a fogaskerekek közé. :lol:

Digital Silence
Posted

Biztosan nincs benne semmi, ami nem odavaló, toll, idegentest. Olyan helyen van, ahol nem is eshetne bele semmi, használaton kívül, le van takarva. A képen jól látszik, hogy egy csíkban lekopott az az ominózus réteg.

HP-t azért vettem, mert a tekkóban Szombaton este 10-kor ez volt a legolcsóbb. ;)

Link

Posted

Az a réteg hogy kopott le? :pislog: Normális papír használata mellett lekopott? :hááát: Nem lett volna egyszerûbb megnézetni szakszervizben?

• 9 months later...
Posted

Sziasztok. Nekem is van egy Canon Pixma MP 110-es nyomtatom amely egy ideig üzent nekem hogy- the waste ink absorber is almost full, de most telyesen leált :S egy ideig irta hogy-the waste ink absorber is full és most mar csak anyit ir ki hogy -check printer (5B00). Akarmilyen gombot nyomok azt irja - invalid key/set.

Kérném segitsetek ha tudtok rajtam hogy javitsam meg a nyomtatot, mert naponta hasznalnom, KÖSZÖNÖM. :dühös::Sír:

Posted

Üdvözlök minden kedves fórumozót!

Eljutottam a véghez a Canon PIXMA MP 110-es nyomtatómmal. Látom más is az általam fellelt problémával küzködik. Sem nem másol, sem nem nyomtat a nyomorult masina, viszont scan módban mûködik. A hibaüzenet a következõ: CHEK PRINTER (5B00) , gomb megnyomás esetén pedig: INVALID KEY/SET

Ha valaki tud segíteni tegye közzé!

Posted

Megoldódott az MP110 probléma!!!!!

A következõt találtam egy külföldi fórumon. A gombok megnyomása után ne kapkodj!

Turn on the machine

(1) Press MENU

(2) Press SCAN COPY SCAN to enter service mode

(3) USE > to got to NVRAM ACCESS

(4) set ABS-M LEVEL to 0

(5) set ABS-P LEVEL to 0

(6) Press STOP to EXIT

Nekem bejött remélem másnak is!

Posted

Üdv mindenkinek. :D .

Köszönöm szépen IPITYU-nak a hozzaszollasát és a tanácsát, nekem is beválott a mûvelet, ezért nagyon örvendek és még egyszer köszönöm. ;):)