mgyj Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 ír: Még van egy Canon Pixma MP110-em. Lilám sincs, hogy mi történhetett vele, mert amikor utoljára nyomtattam vele semmi baja nem volt. Most amikor bekapcsoltam, a tinta hordozó fejet félrecsapja a jobb oldalra olyanokat csattanva, mintha ki akarná ütni az oldalát! Iszonyú!!! Ami nagyon érdekes, az az, hogy eddig amikor felnyitottam a fedelét, mindig készségesen elõhozta a fejet az esetleges tintacserére! De a piszok most nem ezt teszi, hanem eldugja a jobb oldalon. Ja, a hibaüzenet pedig a következõ: CHEK INK TANK Jelzem, hogy a tinták a helyükön vannak rendesen! Nagyon kérek valakit, mondja meg nekem mi volna a teendõ vele, szerviz, kódsor vagy kuka?
Fujitsu Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Szerintem vidd szervizbe. Valószínûsítem, hogy a tintákat vezérlõ és rögzítõ alkatrész romlott el.
mgyj Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 OK! Vettem a lapot, remélem nem haragszol, kezdő vagyok ezen az oldalon!
Fujitsu Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Semmi gond. (@ többiek: Privát üzenetben való beszélgetésünk lezárása. )
mgyj Posted January 23, 2008 Author Posted January 23, 2008 Azt szeretném kérdezni, hogy ez a "megróvás", figyelmeztetés meddig fog kisérni engem? Miben releváns esetleg ez a választ adóim szemében? Kösz!
mgyj Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 Hát itt lent a bal alsó sarokban, ahol irja, h. "Figyelmeztetés szintje...", és van az a pár kék kocka!? Senkinél nem igen látok ilyensmit, és nálam is akkor jelent meg mikor küldtem azt a mailt. Különben sem zavar annyira, csak kérdeztem... Apropó nyomtató, azt hiszem, h. csak az általad ajánlott Canon-ra döntöttem(Pixma 520), és az is biztos, hogy nem fog benne utángyártott itnta járni!!! Bocs ha 1 picit nyûg voltam..., kösz a segitséget!
Fujitsu Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 <off> Olvasd el ezt. </off> Nagyon jó választás az MP520, akárcsak a többi Canon márkájú nyomtató. Szerintem jól fogsz vele járni.
Digital Silence Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Én is jól jártam a Canon MP160-al! Alig egy éves, talán, ha 50oldalt kinyomtattam vele, a tinták még félig vannak. Egyik nap bekapcsolom, és a papírt ferdén veszi be, begyûri. Elõtte egy héttel nyomtattam vele utoljára, semmi baja nem volt. A lap továbbító, bevezetõ tengelyrõl mintha le lenne kopva az egyik oldalon az a réteg, amin megtapad a papír. Vigyem szervízbe? Mibe tud ez kerülni? Nem dobnám ki, mert a szkenner része tökéletesen mûködik. Hirtelen felindulásból, és mert nagyon kellett a nyomtató/hétvégén,este/ leugrottam a tekkóba és vettem egy kis HP Deskjet-et.
Fujitsu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 HP Deskjetet? Nekem évekig HP Deskjet nyomtatóm volt. Nem is veszek többé HP márkájú nyomtatót, az biztos. Nem esett be valami a papírt behúzó szerkezetbe? Egy ismerősöm is hasonlóan járt, aztán megnéztem a nyomtatóját, s hát egy toll be volt esve a fogaskerekek közé.
Digital Silence Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Biztosan nincs benne semmi, ami nem odavaló, toll, idegentest. Olyan helyen van, ahol nem is eshetne bele semmi, használaton kívül, le van takarva. A képen jól látszik, hogy egy csíkban lekopott az az ominózus réteg. HP-t azért vettem, mert a tekkóban Szombaton este 10-kor ez volt a legolcsóbb. Link
Fujitsu Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Az a réteg hogy kopott le? Normális papír használata mellett lekopott? Nem lett volna egyszerûbb megnézetni szakszervizben?
villanypali Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 Sziasztok. Nekem is van egy Canon Pixma MP 110-es nyomtatom amely egy ideig üzent nekem hogy- the waste ink absorber is almost full, de most telyesen leált egy ideig irta hogy-the waste ink absorber is full és most mar csak anyit ir ki hogy -check printer (5B00). Akarmilyen gombot nyomok azt irja - invalid key/set. Kérném segitsetek ha tudtok rajtam hogy javitsam meg a nyomtatot, mert naponta hasznalnom, KÖSZÖNÖM. ír:
ipityu Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Üdvözlök minden kedves fórumozót! Eljutottam a véghez a Canon PIXMA MP 110-es nyomtatómmal. Látom más is az általam fellelt problémával küzködik. Sem nem másol, sem nem nyomtat a nyomorult masina, viszont scan módban mûködik. A hibaüzenet a következõ: CHEK PRINTER (5B00) , gomb megnyomás esetén pedig: INVALID KEY/SET Ha valaki tud segíteni tegye közzé!
ipityu Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Megoldódott az MP110 probléma!!!!! A következõt találtam egy külföldi fórumon. A gombok megnyomása után ne kapkodj! Turn on the machine (1) Press MENU (2) Press SCAN COPY SCAN to enter service mode (3) USE > to got to NVRAM ACCESS (4) set ABS-M LEVEL to 0 (5) set ABS-P LEVEL to 0 (6) Press STOP to EXIT Nekem bejött remélem másnak is!
villanypali Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Üdv mindenkinek. . Köszönöm szépen IPITYU-nak a hozzaszollasát és a tanácsát, nekem is beválott a mûvelet, ezért nagyon örvendek és még egyszer köszönöm.
Recommended Posts