Jump to content
GSForum - Segélyvonal

USB HUB 2.0

Recommended Posts

Posted

Hello tegnap vettem egy MSI USB HUB-ot és az a problémám, hogyha csatlakoztatok hozzá pl.: egy pendrive-ot, akkor nem jelenik meg a tálcán az a kis ikon, amivel le lehet választani az eszközt. Valamint másik gondom, hogy állandóan azt írja ki, hogy az eszköz gyorsabb működére képes, dugjam át olyan USB csatiba ami 2.0-ás. Dehát az összes az. És mindegyikbe bedugtam és úgy is azt írja ki. KÖSZ!

Posted

De egyébként működik? Szóval tudsz vele másolni? Az eszközkezelőben az USB vezérlők-nél kellene megnézned, hogy van-e ott olyan, hogy USB-háttértár. Ha van, akkor az a pendrive-od. Jobb klikk rá és illesztőprogram frissítése, internetről leszedi a legfrissebet, ha nem az van. Érdemes a többit is frissíteni ugyanezzel a módszerrel. :hááát:

Posted

Huh, Alex, ha neked a windows egyszer is frissített valami USB eszközt a netrõl... akkor.. akkor azt csak álmodtad! :) Nekem az életbe nem tudott onnan frissíteni. Kérdezi, hogy õ felmegy a netre, és letölti, de az semmit se csinál! (Talán mert nem eredeti a windows?)

Posted

Hello

Igen, nekem az következőket frissítette azzal a módszerrel az usb vezérlőknél.: 24 cd, 24 c2, 24 c4, 24c7.

(Bár lehet, hogy az enyém volt elavult.)

"Huh, Alex, ha neked a windows egyszer is frissített valami USB eszközt a netről... akkor.. akkor azt csak álmodtad!"

"(Talán mert nem eredeti a windows?)"

Mondjuk ilyen arrogáns megnyilvánulásra nem is kellett volna reagálnom. Ha meg nem eredeti a Windowsod, semmit nem fog fríissíteni, csak álmodban. :igen:

Posted

Ahh, pedig elvégre eredeti és jogtiszta, a maga törésén.... :) Nem fogok ezreket kidobni windows-ért.

Na Mindegy, ez van. kösz az infót

Posted

Hello Barb! Én is így jártam! A gépeden lévő USB az valóban 2.0-ás és a pendrive is, csak az nem amit vettél! Az bizony USB 1.1 lesz, nézzél csak utána. Ha a pendive-ot a gépbe dugod a többit meg a HUB-ba szépen el lehet dolgozgatni!