Botond Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Helló! Van egy olyan problémám, hogy van egy eredeti Painkiller játékom és ezt szeretném CD nélkül futtatni, mivel minden indításnál és menübe visszatéréskor kéri a lemezt. Természetesen a legalitás határain bellül! Elõre is köszi!
Soma01 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Én úgy tudom, hogy magadnak lemásolhatod ilyen célra. Alcohol 120% tud ilyet. Vagy AnyDVD csak lemásolja iso-ba.
kori Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ha eredeti a játékod nyugodtan letölthetsz hozzá No CD-DVD key-t, általában ez egy crackelt exe file.
payskin Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Nem értem, mi történik a lemezzel a játék indítása és a "menübe visszatérés" között?
Botond Posted January 11, 2008 Author Posted January 11, 2008 Játék indításakor berakom, aztán kivettem.
Botond Posted January 12, 2008 Author Posted January 12, 2008 Igazából, ha belegondolok semmi. De akkor, ha van eredeti példány, akkor legális a crackelés vagy annak letöltése?
payskin Posted January 12, 2008 Posted January 12, 2008 Elvileg nem, mert a licenc megtiltja, hogy megváltoztasd magát a programot. De senki nem fog rád emiatt neheztelni.
Recommended Posts