Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Debugger program

Recommended Posts

Posted

Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy meg tudjuk vitatni, hogy ki milyen debuggert (hibajavítót) használ, milyen nyelvekre.

Én dreamweaver-ben programozok, a PHP-val nincs bajom, azt a szerver visszajelzi. Viszont AJAX-ra és JAVA-ra milyen progit használtok? Egyszerűen nem tudom, hogy hogyan lehetne debugolni, pedig nagy szükségem volna rá. Tud mondani valaki valamit?

Előre is köszönöm!

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Én javascriptre egy Firefox addon-t használok, a neve természetesen javascript debugger. PHP-ra meg ott a Zend Studio ;) . MEg ajánlatos a HTML Validator nevû kiterjesztést is használni!

Posted

Bár én (még) csak XHTML+CSS alapokon fejlesztek, azt kell mondjam, hogy a Dreamweaver CS3 Validation, Browser Compatibility Check és Server Debug részei óriási segítséget jelentenek. ;)

Posted

XHTML, CSS és JavaScript debugolásra egyértelműen Firebug. Legjobb dolog a szeletelt kenyér óta. AJAX debugging with Firebug (Dr. Dobbs)

PHP-ra sajnos nincs jó megoldásom, mivel épp nincs a kincstárban 160 ezer forintom Dreamweaverre, de igazából szükségem sincs rá (PHP programozásra a Dreamweaver egy kicsit túlzás). Egyébként azt hallottam, hogy PhpED című programmal volna érdemes kísérletezni, abban nagyon jó a debugger. De egyelőre kézzel csinálom.

Posted

A Firebug nekem is fent van a Web Developerrel együtt, de én (még) nem veszem túl sok hasznát. :hááát:

Posted

Ha lesz idõm, csinálok egy kis videót, hogy mire lehet istenien használni. ;)

Kovács Dávid ( Davs )
Posted

Igen, a PHP Editors oldalon is istenítik a phpEd-et, szerintem megéri kipróbálni.