Jump to content

ATI Radeon X700-as topik


RolandX700
 Share

Recommended Posts

RolandX700

Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Az lenne a baj hogy a vidókártyám valami okból nem ad képet. Teljesen át pucoltam a karit és úgy se jó. A gép fölismeri ,de azt írja ki hogy az ezköz nem indíthaó el. Pci foglalatú. Alaplapom:Gigabyte GA-VM9.

 

Elõre is köszönöm a segítségetek!!

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Ezt most nem értem. Hogy tudja kiírni, ha nem mûködik? :pislog: A Windowsban nem ismeri fel? Elõtte nem volt nVidia kártya a gépben? Nem maradt fenn valami forceware-maradvány? Próbáld meg csökkentett módban elindítani!

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Az elsõdleges VGA BIOS PEG-re van állítva?

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

Gereby nem PEG-re van állítva.

 

Üdv ProFiler a Windows felismeri . Nem volt Nvidia kártya, a gép teljesen újra lett telepítve.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Állítsd arra. Gondolom most integrált VGA-ról nézheted ezeket nem?

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

Üdv Gereby átállítottam de semmi kép.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Hogyan is mûködik ez a rendszer most?

Link to comment
Share on other sites

ProFiler

Na ez az, amit én sem értek. :huh:

 

Az integráltat tiltsd le, a monitor kábeljét pedig a grafikus kártyába dugd.

 

Ciao.

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

ProFiler letiltottam az integráltat, és átdugtam, de nem volt kép így se.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Nem poros a PCI-E slot? Kap elég áramot a kártya?

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

Gereby az alaplap teljesen új. Hogyan tudom megnézni hogy kap-e elég áramot a videokártya?

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Pl.: megnézed, hogy milyen feszültségek mérhetõek 12V, és 5V-os ágakon. Meg megmondod, hogy pontosan milyen tápegység hajtja a gépet. Próbáltál már az alaplapban másik VGA-t is?

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

Delta Electronick 350W-os táp hajtja.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Akkor akár a tápot ki is zárhatjuk.

Másik alaplapban próbáltad már a VGA-t? Másik VGA-t próbáltál már az alaplapodban? Attól tartok, hogy valamiért nem akarnak együtt dolgozni a cuccok. Pl.: IRQ ütközés, ami viszont kérdéses, hogy megoldható-e. Van valamilyen bõvítõkártya a gépedben?

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

A másik alaplap teljesen be krepált, de viszont ott ment a videokártya. Még nem próbáltam másik videükártyával. Nincs semmilyen bõvítõkártya a gépben.

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Akkor viszont, lehet, hogy valami ütközés van az alaplappal. Így nem fog mûködni. Vagy a VGA-dat tönkrevágta az elõzõ alaplapod.

Link to comment
Share on other sites

RolandX700

Gereby köszönöm a segítségedet!

 

Lenne még egy kérdésem hozzátok, hogy tudtok-e olyan programot, amellyel meg lehet nézni, hogy hol vannak hibák a gépben vagy a rendszerben.

 

Ciao

Link to comment
Share on other sites

Gereby

Nem tudom pontosan mire gondolsz, de talán az Everest. Nézz szét a Diagnosztika témában.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...