Jump to content
GSForum - Segélyvonal

ATI Radeon X700-as topik

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Az lenne a baj hogy a vidókártyám valami okból nem ad képet. Teljesen át pucoltam a karit és úgy se jó. A gép fölismeri ,de azt írja ki hogy az ezköz nem indíthaó el. Pci foglalatú. Alaplapom:Gigabyte GA-VM9.

Elõre is köszönöm a segítségetek!!

Posted

Ezt most nem értem. Hogy tudja kiírni, ha nem mûködik? :pislog: A Windowsban nem ismeri fel? Elõtte nem volt nVidia kártya a gépben? Nem maradt fenn valami forceware-maradvány? Próbáld meg csökkentett módban elindítani!

Ciao.

Posted

Az elsõdleges VGA BIOS PEG-re van állítva?

Posted

Gereby nem PEG-re van állítva.

Üdv ProFiler a Windows felismeri . Nem volt Nvidia kártya, a gép teljesen újra lett telepítve.

Posted

Állítsd arra. Gondolom most integrált VGA-ról nézheted ezeket nem?

Posted

Üdv Gereby átállítottam de semmi kép.

Posted

Hogyan is mûködik ez a rendszer most?

Posted

Na ez az, amit én sem értek. :huh:

Az integráltat tiltsd le, a monitor kábeljét pedig a grafikus kártyába dugd.

Ciao.

Posted

ProFiler letiltottam az integráltat, és átdugtam, de nem volt kép így se.

Posted

Nem poros a PCI-E slot? Kap elég áramot a kártya?

Posted

Gereby az alaplap teljesen új. Hogyan tudom megnézni hogy kap-e elég áramot a videokártya?

Posted

Pl.: megnézed, hogy milyen feszültségek mérhetõek 12V, és 5V-os ágakon. Meg megmondod, hogy pontosan milyen tápegység hajtja a gépet. Próbáltál már az alaplapban másik VGA-t is?

Posted

Delta Electronick 350W-os táp hajtja.

Posted

Akkor akár a tápot ki is zárhatjuk.

Másik alaplapban próbáltad már a VGA-t? Másik VGA-t próbáltál már az alaplapodban? Attól tartok, hogy valamiért nem akarnak együtt dolgozni a cuccok. Pl.: IRQ ütközés, ami viszont kérdéses, hogy megoldható-e. Van valamilyen bõvítõkártya a gépedben?

Posted

A másik alaplap teljesen be krepált, de viszont ott ment a videokártya. Még nem próbáltam másik videükártyával. Nincs semmilyen bõvítõkártya a gépben.

Posted

Akkor viszont, lehet, hogy valami ütközés van az alaplappal. Így nem fog mûködni. Vagy a VGA-dat tönkrevágta az elõzõ alaplapod.

Posted

Gereby köszönöm a segítségedet!

Lenne még egy kérdésem hozzátok, hogy tudtok-e olyan programot, amellyel meg lehet nézni, hogy hol vannak hibák a gépben vagy a rendszerben.

Ciao

Posted

Nem tudom pontosan mire gondolsz, de talán az Everest. Nézz szét a Diagnosztika témában.