Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Acronis True Image Personal 8

Recommended Posts

Posted

A decemberi számban közölt Acronis True Image Personal 8-at regisztráltam ma (071229) és mindjárt fel is telepítettem a Vista Home Premium 64-re, aminek az lett a következménye, hogy a kötelező újraindítás után a Windows nem volt hajlandó elindulni, még csökkentett módban sem. Jelzem, a Vista nem tiltakozott a telepítés ellen!

:dühös:

Posted

Ez több szempontból sem volt túl okos dolog.

1. Ez a 8-as verzió, a legfrissebb azt hiszem a 11, a Vista pedig még nincs egy éve velünk, tehát legjobb esetben is a 10-es lehet az, ami talán Vista kompatibilis. A 8-as biztosan nem az.

2. De nem is 64 bites Vista kompatibilis! Mert nagyjából semmi sem 64 bites Vista kompatibilis, és ha eddig nem futottál bele bármi problémába, akkor eddig volt óriási szerencséd.

3. A Vistának vannak saját biztonsági mentést végzõ funkciói. Pont a Home Premium nem tud partíciót menteni, ez igaz, viszont ettõl eltekintve egész jól lehet biztonsági mentést végezni, külön központja van erre.

4. Partíciókezelõ, -mentõ, -visszaállító és egyéb, a számítógép életébe esetleg "durván" beavatkozó programokat nem próbálunk ki soha, soha, soha éles rendszeren. Mert ha bármi balul sül el, elveszik az éles rendszerünk. Vagy tartunk erre egy másik számítógépet, vagy -- ha ezt nem engedhetjük meg -- telepítünk ügyesen a gépünkre egy Virtual PC-t, arra egy operációs rendszert, és azon próbálkozunk.

Azt hiszem, ezt most mind megtanultad a saját károdon. :(

Posted

Jó pap is holtig tanul ! Nekem speciel van mentésem a particióról , kettő is. Aktiválás utáni és telepítések utáni. Tehát nagy probléma nincs . Láttam már olyan PC újságot, melyben a programok mellett jelzik , hogy milyen oprendszerrel kompatibilisek ! Ezt nagyon hiányolom a PC WORLD-nál. Az Acronisról most hallottam először és fogalmam sem volt arról , hogy a 8-as mikori kiadás ! Persze gondolhattam volna arra , hogy ha valami ingyenes , akkor nem a legújabb verziót kapom. :)

Posted

Már csak azért is, mert ugyanebben az újságban van talán a 11-es leírása. ;) De lehet, hogy az előzőben volt. Vagy a következőben lesz. :hmm: