Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nem jelennek meg a képek

Recommended Posts

Posted (edited)

Kodak Easy Share C613 fényképezõm van. Egy darabig problémamentesen megjelenítette a számítógépem a lementett képeket. Egyszer aztán bizonyos mappákat nem volt hajlandó megnyitni és ezzel együtt le is fagyott az egész rendszer. Arra gondoltam, talán azért van, mert többször elmentettem ugyan abba a mappába ugyan azokat a képeket. Lehetséges ez? Van megoldás, hogy a képek megmaradjanak, megnézhetõk legyenek és a rendszer is mûködjön? A pici lányom képei nagyon fontosak! XP-m van. :Sír: :Sír:

Edited by ProFiler
Posted

Hello!

Nem lehet, hogy túl sok képet raktál egy mappába? Bár nem hiszem hogy ez lenne a baj, de azért próbáld meg azt hogy egy külön mappába rakod bele képeket, ami még teljesen üres. A másik meg az, hogy te hogy rakod fel a képeket a gépedre? Egyszerûen fogod, és átmásolod kézzel a fényképezõrõl a PC-re, vagy a fényképezõhöz adott progit használod a feltöltéshez?

Posted

Szia!

Köszönöm a választ!

Én csak egyszerűen átmásolom, mert nincs magyar nyelvű tájékoztató a fényképezőmhöz. Ha esetleg tudnál ehez a fényképezőhöz magyar menüt, akkor tudnám használni a fényképező menüjét.Hátha az jobb lenne.

Köszi még egyszer.Megpróbálom amit írtál.

Üdv

Posted

Én nem a fényképezõ menüjére gondoltam, hanem arra, hogy elvileg a kodak easyshare fényképezõkhöz szoktak adni egy képfeltöltõ programot (ezt tapasztalatból mondom, mert amikor a szüleim vettek egy kodak easyshare-t akkor adtak hozzá ilyen progit), amit ha feltelepítesz, akkor egyszerûen fel tudod vele tölteni a fényképezõdrõl a képeket a számítógépekre. Ilyen programot nem adtak a fényképezõdhöz? Mert lehet, hogy ha ezzel viszed át a képeket, akkor nem fagy le.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Adtak hozzá, de még véletlenül sem magyar nyelvû. Megpróbálom azzal.

Köszönöm a segítséget!

BÚÉK!

Edited by ProFiler
  • 1 month later...
Posted

Canon PowerShot A80 fényképezõgépem van és nem jelenik meg a a kijelzõn a kép!

A beállításokat el tudom végezni viszont ha fényképezni akarok a képet nem jeleniti meg állandóan fekete képet kapok! szeretném megkérdezni mi lehet a gépen problémája!

köszönöm a választ!