edimi Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 (edited) Kodak Easy Share C613 fényképezõm van. Egy darabig problémamentesen megjelenítette a számítógépem a lementett képeket. Egyszer aztán bizonyos mappákat nem volt hajlandó megnyitni és ezzel együtt le is fagyott az egész rendszer. Arra gondoltam, talán azért van, mert többször elmentettem ugyan abba a mappába ugyan azokat a képeket. Lehetséges ez? Van megoldás, hogy a képek megmaradjanak, megnézhetõk legyenek és a rendszer is mûködjön? A pici lányom képei nagyon fontosak! XP-m van. ír: ír: Edited December 21, 2007 by ProFiler
greenstone Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Hello! Nem lehet, hogy túl sok képet raktál egy mappába? Bár nem hiszem hogy ez lenne a baj, de azért próbáld meg azt hogy egy külön mappába rakod bele képeket, ami még teljesen üres. A másik meg az, hogy te hogy rakod fel a képeket a gépedre? Egyszerûen fogod, és átmásolod kézzel a fényképezõrõl a PC-re, vagy a fényképezõhöz adott progit használod a feltöltéshez?
edimi Posted December 21, 2007 Author Posted December 21, 2007 Szia! Köszönöm a választ! Én csak egyszerűen átmásolom, mert nincs magyar nyelvű tájékoztató a fényképezőmhöz. Ha esetleg tudnál ehez a fényképezőhöz magyar menüt, akkor tudnám használni a fényképező menüjét.Hátha az jobb lenne. Köszi még egyszer.Megpróbálom amit írtál. Üdv
greenstone Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Én nem a fényképezõ menüjére gondoltam, hanem arra, hogy elvileg a kodak easyshare fényképezõkhöz szoktak adni egy képfeltöltõ programot (ezt tapasztalatból mondom, mert amikor a szüleim vettek egy kodak easyshare-t akkor adtak hozzá ilyen progit), amit ha feltelepítesz, akkor egyszerûen fel tudod vele tölteni a fényképezõdrõl a képeket a számítógépekre. Ilyen programot nem adtak a fényképezõdhöz? Mert lehet, hogy ha ezzel viszed át a képeket, akkor nem fagy le.
edimi Posted December 30, 2007 Author Posted December 30, 2007 (edited) Adtak hozzá, de még véletlenül sem magyar nyelvû. Megpróbálom azzal. Köszönöm a segítséget! BÚÉK! Edited December 30, 2007 by ProFiler
macskusz86 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Canon PowerShot A80 fényképezõgépem van és nem jelenik meg a a kijelzõn a kép! A beállításokat el tudom végezni viszont ha fényképezni akarok a képet nem jeleniti meg állandóan fekete képet kapok! szeretném megkérdezni mi lehet a gépen problémája! köszönöm a választ!
Recommended Posts