Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hogy lehetne azt megoldani...?

Recommended Posts

Posted

Ezzel indítanám:

Hogy/Hol lehet ( ha egyáltalán lehet ilyet) beállítani azt, hogy ami nekem a hangszóróból szól azt pl. a társam úgy hallja mintha én a mikrofonba mondanám. Pl Counter Strike-ba ne kelljen odanyomni a mikrofont a hangfalhoz, ha be akarok nyomni valami muzsikát:), hanem ami a hangszóróból szól az menne tovább.

Lehet, hogy nem lehet ilyet...sõt...

...Na mindegy, hátha.

Posted

Nálam tökéletesen lehet hallani a túloldalon is ami a hangszóróból szól. :D Kellõen emeld meg a hagerõt és meglátod biztos a siker. :D Egyébként nem lehet beállítani sehol olyat amire gondolsz. Vagyis... a hangszint emelésével lehetséges.

Hello

Posted

De be lehet állítani.

Javaslom a ventrilo nevû program használatát.

Ezen programon belül különbözõ forrásokat tudsz beállítani , így például azt is amit te hallasz, jelen esetben a zenét :)

Én elég sokszor alkalmazom ezt a módszert :)

Posted (edited)

Köszi!

Honnan lehetne leszedni??

Én valami dos-os valamit találtam, de szerintem az nem az.

Légyszi segíts!

Köszi!

Edited by Gereby
  • 11 months later...
Posted

Üdv!

Azt szeretném megtudni valami hozzáértõtõl, hogy lehet-e egy usb-s fejhallgatót (Microsoft lifechat lx-3000) egy profibb hangkártyához csatlakoztatni. Sejtem, hogy ezeknek a füleseknek valahogy saját hangképzésük van. Önálló a drivere is, a mostani integrált hangkártyámtól független. De mivel nem ismerem pontosan a mûködését, felmerült, hogy lehetne-e a fent leírt mûvelet. Ezzel levenni a prociról a hangképzési manõverek terhelését.

Elõre is kösz!

Posted

Ez nem fog menni. Az USB-s füleseknek saját "hangkártyájuk" van.

Posted

Kösz szépen, sejtettem, hogy valahogy így lehet.

Posted

Szevasztok!

Újraraktam az ikszpét, és most nincs hang. Az eszközkezelõben a "multimédiás audióvezérlõnél" jelez hibát (figyel a sárga felkiáltójel), gondolom, az illesztõprogram nem települt újra a gépen.

Honnan szedhetnék le hozzá megfelelõ driver-t? Vagy nem is ez a hiba?

Próbálkoztam vagy négyféle hangkártya driver-t letölteni, de nem fogadta el eddig egyiket sem, amikor kézileg frissíteni akartam.

Op: Microsoft Windows XP Home Edition SP3

Alaplap: Lite-On NR138

Hangkártya: Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [b-0]

Köszi elõre is!

Máté

Posted

Az alaplapod drivereit tartalmazó lemez megvan?

Posted

Hát a telepítõ lemez természetesen nincs meg...

Az answers.yahoo -s linket kipróbáltam, lejött a progi, de telepítés befejezése elõtt (99%-nál) újraindult a gép, a programnak meg nyoma sincs. Másodjára is.

Úgyhogy nem sikerált...

Máté

Posted

sziasztok!

lenne egy kérdésem ,amire nem találom a megoldást sehol az internetetn, bár lehet rosszul keresem...

vettem a minap egy samsung sbh500-as bluetooth stereo headsetet. sikerült illesztenem telefonhoz és laptophoz is. meglepõen jól mûködnek a dolgok, bár a laptopon a váltás a bluetooth kimenetre lehetne jobban megoldott, de nem is ez a lényeg. amit szeretnék elérni az az, hogy a laptop mind a saját hangkártyáján a jack kimenetre leadja a hangot, mind bluetooth-on keresztül a fülesre... jelenleg vagy egyik, vagy másik szól. megoldható ez a dolog? létezik erre valami okos kis program esetleg, amivel egyszerûen okosan kezelhetõ az ilyesmi?

köszönöm elõre is

Miklós