sHaRpNeL87 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Régebben láttam nemtudom melyik ujságban vagy lehet hogy valami csatorna mûsorán volt, na ez most nem lényeg, hogy kb 10-20e Ft magasságában lehet kapni szemcsiket amivel 3D lesz a számitógép egyes programjaiból (pl. játékok meg ilyesmik)és ezzel valóságosabb hatást érhet el a felhasználó, most hozzájutottam egy ilyen szemüveghez, persze használtan de önmagában nem ér semmit. Valami szoftver kéne hozzá ami képet átalakitja olyanra hogy a szemcsi 3Dbe tudja megjeleniteni. Rendkívül hálás lennék érte ha valaki tudnak nekem ebben a témában bárminemû segitséget nyujtani. Elõre is köszönöm.
Chosen1 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sziasztok ! Ne haragudjatok hogy ide írok, de ezt találtam legközelebbi témának a gondomhoz ! Olyan gondom van h fürdõszobát szeretnénk megcsináltatni és kellene egy olyan program amelyikkel meg tudnám tervezni 3D-ben a dolgokat és a színeket ! légy szíves valaki segítsen ! Elõre is köszönöm a segítséget ! Üdv.: Chosen1
Alex99 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Sims2? Vagy nézd meg a Google SketchUp-ot. Vagy ha profit akarsz, mi a suliban ArchiCad-et használtunk, de ez már komolyabb téma.
ezermester Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nem tudni te ki lenni, oldaladból nem derülni ki, de adni neked fincsi kínai. Aztán te üzenni, hogy pocinak jó-e! Írni be Google keresőbe: ftp://61.159.224.220:7847/styx/pic.home.3dhome40.exe
Recommended Posts