SSM Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Tök jó. Az egyik haveromnak is be adtam, hogy vista el is hitte! Letöltés
Soma01 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ez az? http://www.crystalxp.net/galerie/en.id.130.htm Ja, ez nem is honlapja. Hol a honlapja? Biztos jó, de én nem igen teszem fel. Átlátszóságot is tud?
Unikey Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 (edited) Hello! Hát nem sokat kell művelnünk az XP-n ahhoz, hogy tiszta Vista kinézetű legyen. Én úgy hallottam meg láttam, hogy igen instabil kis program. Edited December 8, 2007 by Spányik Balázs
Unikey Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Tök jó. Az egyik haveromnak is be adtam, hogy vista el is hitte! Letöltés Mivel úgy is újra kellett tennem a gépem ezért kipróbálás képen feltettem a programot. Végeredményben mit is mondjak... Iconok tetszenek, bejelentkezõ kép úgy szintén. Téma amit varázsol a telepítõ az asztalra hát mit mondjak, nem valami szuper arról nem is beszélve, hogy tele van buggal. Észrevettem jó pár lefagyást különféle mûveleteknél, asztalon az Windows Live Messenger beszélgetésnél szürke körvonal marad. Egyszóval kiszedtem mindent amit használ a program kivéve az iconokat és a rocket dockot és így megfelelõen mûködik a rendszer.
Ász Bence Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Ismerem a ezt én is használtam... azért fagy le mert sok mindent bekapcsolsz benne és sokat eszik a program...
Unikey Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ahan, persze, majdnem P5-ös gépen és egy alap XP mellett . Egyszerűen ami bugos az bugos, nincs mit tenni, csak javítani! Egyébként azért okoznak problémát, mert felteszed őket, de ugye az updatos cuccok lejönnek az XP-re és átírják azokat az egyes fájlokat amiket használ a program. Megváltoznak az összetevők... De hát senki sem fogja hagyni, hogy védtelen maradjon a gépe... Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <Pjotr>
Recommended Posts