Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted (edited)

Hello!

Hát nem sokat kell művelnünk az XP-n ahhoz, hogy tiszta Vista kinézetű legyen. Én úgy hallottam meg láttam, hogy igen instabil kis program.

Edited by Spányik Balázs
Posted
Tök jó. Az egyik haveromnak is be adtam, hogy vista el is hitte! Letöltés

Mivel úgy is újra kellett tennem a gépem ezért kipróbálás képen feltettem a programot. Végeredményben mit is mondjak... Iconok tetszenek, bejelentkezõ kép úgy szintén. Téma amit varázsol a telepítõ az asztalra hát mit mondjak, nem valami szuper arról nem is beszélve, hogy tele van buggal. Észrevettem jó pár lefagyást különféle mûveleteknél, asztalon az Windows Live Messenger beszélgetésnél szürke körvonal marad. Egyszóval kiszedtem mindent amit használ a program kivéve az iconokat és a rocket dockot és így megfelelõen mûködik a rendszer.

• 2 months later...
Posted

Ismerem a ezt én is használtam... azért fagy le mert sok mindent bekapcsolsz benne és sokat eszik a program...

• 2 weeks later...
Posted

Ahan, persze, majdnem P5-ös gépen és egy alap XP mellett :). Egyszerűen ami bugos az bugos, nincs mit tenni, csak javítani! Egyébként azért okoznak problémát, mert felteszed őket, de ugye az updatos cuccok lejönnek az XP-re és átírják azokat az egyes fájlokat amiket használ a program. Megváltoznak az összetevők... De hát senki sem fogja hagyni, hogy védtelen maradjon a gépe...

Ne idézz be előtted íródott hozzászólást! <Pjotr>