payskin Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Megjelent a karácsonyi szám, jöhetnek a vélemények, észrevételek, jókívánságok. Tartalom
istfod Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Sziasztok! Véleményem szerint nagyon jól sikerült a 12. szám. Az ünnepekre vonatkozó cikkek különösen tetszenek. A laptól nem lehet elvonatkoztatni viszont, hogy rendkívül sok a megválaszolatlan kérés, kérdés a fórumon. Több esetben előfordult velem, hogy kisebb problémáknál nem a fórumhoz fordultam. Minek úgyis hiába várom a választ. Sajna ez van...
Halasi Miklós Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 A fórum lényege, hogy értékes megoldásokat tudjunk egymásnak nyújtani. Vannak olyan problémák, amivel esetleg az ide látogatók egyike sem találkozott, tehát hülyeség helyett inkább semmit nem írnunk be. A fórumon minél többen vannak, annál valószínûbb, hogy kapsz segítséget, de azt sürgetni felesleges, mert ha épp nem tudja senki, akkor hogyan várhatnád el, hogy válaszoljanak? Off vége.
payskin Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Szerintem nem ígértük, hogy minden kérdésre válaszolunk. Ez ugyanis azt feltételezné, hogy mi mindent tudunk. Rendkívül megtisztelő, ha valaki ezt gondolja rólunk, de sajnos nem fedi a valóságot. Amúgy ennek semmi köze a decemberi számhoz, nem értem, miért itt hozod fel.
MacikaG Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Sziasztok! Még nincs meg a decemberi szám, így lehet olyasmit kérdezek, ami az újságból egyértelmû lenne... A NOD32 nagytestvére -a Smart Security- hez is lesz havonta megújuló kód az újságban? /Jelenleg az angol próbaváltozat van a gépemen, mert magyarul még nem jelent meg./
Bata László Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Az angol nyelvű program a lemezmellékleten már rajta van, jelenleg ugyanazzal az újságos kóddal lehet havi regisztrációt kérni, mint a NOD32-höz. Reméljük, így is marad sokáig! Amint lesz magyar, az kerül a lemezre.
istfod Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Miklós, Balázs! Elnézést kérek nem kívánom a témát tovább erőtetni, csak egy gondolat. Nagyon jó diplomaták vagytok. Akinek valamilyen problémája adódik, az viszont a fórumtól valamilyen választ vár. Számtalanszor bizonyítottátok, Ti és társaitok is értitek a szakmát. Csak egyet ne, a kérdezőt válasz nélkül hagyni, amikor megoldásra vár. Egy amatőr 76 éves számítógéppel küzködő társatok: istfod
Halasi Miklós Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Nem akarok tovább offolni, de nem kaphatsz választ, ha nem tudjuk. Amire tudjuk, megkapod. Ilyen egyszerû.
petzolkri Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Szomorúan nézem, hogy még mindig két mellékletes az újság. Lehet, hogy még mindig megéri kiadni a magazint CD-és melléklettel? Szerintem a CD-s mellékletű újság már kissé ódivatú. Valamint bosszantó, hogy a DVD-s változat drágább. Ha fordítva lennének az árak (CD-s lenne drágább) talán hamarabb átállnának az emberek a DVD-s változatra. Manapság már tényleg ritka, akinek csak CD-meghajtója van. Nem emlékszem, hogy a floppy-s korszakban is ilyen sokáig kísértétek volna párhuzamosan a CD-s melléklettel. A magazint viszont nagyon szeretem olvasni. Sokszor van olyan cikk, ami éppen aktuálisan érint engem. 5 hónapja van internetem és azt gondoltam, hogy nem lesz szükség az újságotokra. De mégis nem tudok nélküle létezni. (Immár 2001 szeptember óta minden egyes számát megvettem.) Este a kanapén mégiscsak jobb, a kellemes magazint lapozgatni. Addig míg sok hasznos cikk lesz benne, nem is tudok majd megválni tőle. Minden hónapban felfedezek az újságban egy szép, ingyenes programocskát. Amit a neten lehet soha meg nem találnék, vagy nem is gondolnám, hogy létezik ilyen alkalmazás. Továbbra is legyen sok-sok erőtök a magazin íráshoz, mert szükség van rá. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok minden kedves kollégának! Ui.: Holnap veszem meg a decemberi számot.
ilzo Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sziasztok! Nagyon tetszik az ünnepi kvánságműsoros cikketek, és azon belül is felkeltette az érdeklődésemet az MSI EX600-as notebook. Egy kis gondom van csak,olyan áron nem találom meg az interneten egy oldalon sem. 220 ezer helyett 250 ezertől indul mindenhol. Ha ez csak tájékoztató ár, akkor elnézést az okoskodásért de ha nem mondanátok oldalt, ahol elérem ennyiért is? Előre is köszi! Maradok hű olvasótok!
Tiboor Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Sziasztok! Miért nem lehet regisztrálni a Nod32-re? Ha újra próbálkozom azt írja, hogy már az email-címemre regisztráltak (bár nem kaptam kódot azóta sem), ha pedig újra kérem a lincencet, azt írja nem ismeri az email-címet. Jó lenne ha 15-éig megoldódna a probléma, mert lejár az elõzõ regisztrációm. Elképzelhetõ, hogy a megadott kód nem jó?
Tiboor Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Sziasztok! Ma megérkezett a nod32 licence, így megoldódott az általam jelzett probléma.
Telek Zoltán Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Kedves petzolkri! Arányaiban nem sok, de azért meglepõen sok olvasó vásárolja még a CD-s változatot. Hiába van a felmérések szerint a PC World olvasóinak DVD-meghajtója (2% százalék körül mozog az, akinek nincs), nekik ez kell, nyilván mert gyors internetükön keresztül letöltik, amire szükségük van és az ár is fontos számukra. Olcsóbb természetesen nem lehet a DVD-s, mint a CD-s, hiszen elõbbi prémium-tartalmat, PC Studiót, esetenként plusz teljes verziókat tartalmaz, így abszolút nem lenne fair az olvasókkal szemben ez a lépés. Ezzel együtt a CD-s verzió ára 2004. januárjától nem nõtt, a DVD-s pedig csak olcsóbb lett az indulása óta (pedig azóta nem kell mondani mi mennyivel lett drágább). Kedves ilzo! Abszolút nem a reklám helye, de itt és itt pl. leltem annyi körül.
petzolkri Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Köszönöm a választ. Én csak annyit mondhatok, hogy ajánlom minden kedves olvasónak a DVD-és mellékletet. Valahogy ez a jövõ. Régen, mikor a pc stúdió lekerült a CD-rõl... nekem az annyira hiányzott... így anno beszereztem egy dvd olvasót. Azóta se bántam meg.
Telek Zoltán Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Én is csak bátorítani tudok mindenkit a DVD-s előfizetésre.
Aneurysm Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 Szerintem aki CD-set vesz az azért teszi mert nem érdekli a melléklet és az az olcsóbb. Õk jobban járnának ha lenne egy melléklet nélküli változat, és akkor lehet hogy be is lehetne szüntetni a CD-set.
Ricsikr Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Hello! Most találkoztam a PCW-be először az ESET Smart Security-vel ezért írom ide a kérdésemet! Először is afelöl érdeklődnék hogy ez a teljes ANGOL verzió a DVD mellékleten vagy a BETA verzió Mert a NOD oldalán az van írva hogy még csak BETA van! Ez a Smart Security vista kompatibilis? Ha a beépített dolgokat kikapcsolom és felteszem ezt akkor megfelelő védelmet fog nyújtani? Amikor feltelepítem akkor kell rajta valamit állítani vagy autamtikusan mindent beállít magának? Előre is köszi!
Bata László Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 A mellékleten az végleges angol van, a NOD oldalról is a végleges angolt lehet letölteni. Bármelyiket rakod is fel, önmagában 30 napos próbaverzióként települ, de ez a PC Worldös licenccel havonta meghosszabbítható.
payskin Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Gondolom, egy évvel a Vista megjelenése után csak nem adnak már ki a kezükbõl nem Vista-kompatibilis szoftvert.
Ötvös Tomi Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Kitûnõ a decemberi szám, de mintha az utolsó oldalon olyat olvastam volna, hogy következõ megjelenés január 3. Kaphatnánk egy kis elõzetest belõle?
JU-HI Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Hello! A 138. oldal adott segítség, ami a rádióarchívumból való letöltéssel foglalkozott. Nekem is tetszett, de problémába ütköztem. Mégpedig mikor a Firefox 2.0.0.11 a Letöltési műveletek ablakban nem található Mp3 fájl kiterjesztés, így aztán a további mentés sem sikerült. A kérdésem az lenne, hogyan lehet a fel sorolt kiterjesztések közé fel venni az MP3-at? Válaszotokat köszönve. Maradok hűséges előfizető olvasótok:JU-HI
payskin Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 Ha nem szerepel, az külön jó, mivel így a Firefox nem ismeri fel az MP3 kiterjesztést, és egybõl a letöltést ajánlja fel.
Quarker Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Érdekes volt olvasni a PC World-ben, a PC stúdió rovatban egy olyan Apple programról, amely csak Macintoshra jelenik meg... (Kicsit le vagyok maradva az olvasással. )
Recommended Posts