attila31 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sziasztok! XP-s driver-t keresek PCI-memóriavezérlõhöz egy Asus F3Sc típusú laptopba. Az Asus support oldalán nem találtam meg. Tudna valaki segíteni?
Pjotr Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Itt megtalálod! A chipset drivert kell feltenned hozzá.
farad Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 (edited) Letöltés, kicsomagolás után setup indult magyar nyelven, de nálam Windows XP Home-nál az eszközkezelõben továbbra is maradt a felkiáltójel... Valószínû a readme fájlt is el kell olvasnom... Üdv.: farad Edited December 8, 2007 by Gereby
kacsa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Hali! Esetleg el tudnátok nekem is mondani hogyan kell feltenni, mert én is már próbálkoztam sokmindennel, de eddig hiába, és nekem is ez a driver kell. Windows Xp Prof -om van. Köszönöm előre is!
JimBeam Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Heló! Asus F3sv laptopom van, így a fent említett ASUS linken található drivert installáltam. A baj, hogy semmi sem történt. Végigmentem a telepítõn, kiírta, hogy telepítette az intel chipkészletet, de sajnos semmi sem történt. Ugyanúgy ott van az eszközkezelõben a kérdõjel a PCI-memóriavezérlõ mellett.
JimBeam Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Köszi, megpróbáltam a 965-ös számúakat, de nem jártam sikerrel. Asus f3sv-ap294c típusú notebook windows xp professional operációs rendszerrel. Tudtommal ehhez Intel PM965 expressz féle drivert kéne keresnem, de hiába próbálom õket telepíteni azt írja a gép hogy a számítógép nem felel meg a szoftver telepítéséhez elõírt minimális követelményeknek. Eredeti az oprendszer. Valaki tud megoldást?
Pjotr Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Gondolom, ez volt az. Esetleg megpróbálhatod kézzel is, ha nem megy, formázz, nézd meg újra!
Recommended Posts