mivan80 Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Sziasztok! Pár napja vettem egy ASUS DRW-1814BL tipusú dvd írót. Eddig teljesen meg voltam vele elégedve. Mindent szépen, gyorsan megírt, gyönyörû Lightscribe feliratot készített, stb. De írtam ki egy-két dolgot elõször egy Fuji DVD+RW lemezre. Ez is szépen ment, de miután már nem kellett a cucc, gondoltam letörlöm. Na itt kezdõdtek el a problémák. Ugyanis letörölni nem tudtam. Ez után neki álltam tesztelni. Eredmény: Ha berakok egy szûz új dvd-/+RW-t, vagy Cd-/+Rw-t, formázni megy, ráírni megy, törölni, hozzáírni nem lehet. A Nero egybõl sikít: "ASUS DRW-1814BL: Ez csak egy egyszer írható lemez, így nem törölhetõ. Helyezzünk be egy újraírható lemezt." (Folytatásnál is majdnem ugyanez a szöveg..) Frissítettem Firmware-t, ledörgöltem a Nero 7-et , felraktam a Nero 8-at, beraktam +os, -os dvd-t, cd-t, mindent amit itthon találtam, az eredmény változatlan. Ha olyan lemezt rakok bele, amire még ezzel nem írtam, másik dvd rw-vel letöröltem, akkor ezzel is lelehet törölni, boldogan ír rá, de ha egyszer rá írt akkor vége a mókának. Valakinek van-e Valami ötlete? Üdv
mivan80 Posted December 15, 2007 Author Posted December 15, 2007 Hát bár itt nem tudott senki sem segíteni nekem, sikerült megoldanom a problémát. http://www.burn.hu/ipb/index.php?showtopic=128 Nagyon jó tanácsok, mindenkinek csak ajánlani tudom! Nálam az alaplapi NVIDIA driverek okozták a gondot. Ez úton is köszönöm PPeter tanácsait!
Recommended Posts