Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Felvételkor csúszik a hang

Recommended Posts

Posted

Segítséget szeretnék kérni.Kb 1 éve vettem egy MSI TV@nywhere tv tunert. Eddig semmi bajom nem volt vele, most meg egyszerüen nem tudok felvenni vele, mert mindig elcsúszik a hang. De nagyon!! Mit tudok csinálni, mert már megőrülök tőle. Már kiprobáltam mindent. Formáztam az op rendszert is. De így sem jön össze. A beállítás ugyan az, mint eddig.

A gépem:2.67 GHz proci

1 Gb RAM

Codec nincs a gépen!!

Ha valaki ért hozzá, kérem írja meg. Előre is köszönöm.

Ja azt nem mondtam, hogy csak akkor csúszik, ha a szoftver saját programjával veszek fel!! Ha ULEAD VIDEOSTUDIO 10-el, akkor nem. Akkor hol a hiba? Vagy más beállítás kell a MSI TV@nywhere-en?? De hát eddig is így volt beállítva.

SEGÍTSÉG!

Halasi Miklós
Posted

A tévészoftver valószínûleg rosszul van megírva, vagy nem kompatibilis az Ulead kodekjével. Ilyenkor jönnek az általad is említett alternatívák, vagy a MediaPortal, ChrisTV Prof. és sorolhatnám. Sajna a tévéfelvétel ilyen macerás.

Persze függ az is, hogy mekkora felbontásban, minõségben és helyre próbálsz rögzíteni.

Posted

Köszönöm. De az mit jelent, hogy "A tévészoftver valószínűleg rosszul van megírva? Amúgy mikor nem volt fent az ULEAD, akkor is csúszott, épp azért raktam fel. Tehát az kilőve. De azt ne felejtsük el, hogy SOHA nem csúszott. Miért csinálja ezt velem?