Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Power DVD gond

Recommended Posts

numerapitbull
Posted

Hello. Az a problémám, hogy ha kilépek a power dvd-bõl, lefagy a gép. Power dvd 7-es van fent, de nem hiszem, hogy ezzel van gond, mert az 5-ösnél is ezt csinálta. Lehet köze hozzá annak, hogy 2 dvd-meghajtóm van?

Posted

Mit jelent az, hogy lefagy a gép? Kék képernyõ? Vagy újraindul? Vagy hibaüzenet van?

numerapitbull
Posted

Nincs hibaüzenet, se kék képernyõ és nem indul újra. Ezt nekem kell megtennem. Egyszerûen semmire sem reagál. Se egérre, se billentyûzetre.

Posted

Nem telepítettél esetleg kodekpakkot?

numerapitbull
Posted

De telepítettem az ACE Mega pack-ot. Fent volt még a K-Lite is, de azt letöröltem. Ha nem telepítettem volna akkor a Media Player nem mûködne.

Posted

A Médiaplayer csak ezek nélkül mûködik tökéletesen. Aki ezt mondta hogy ezek nélkül nem, az nagyon átvert. Marad a teljes format és reinstall, mert ki nem iktatod a kodekjeiket az biztos.

Posted
mert ki nem iktatod a kodekjeiket az biztos.

Érdekes, nekem sikerült! ;)

numerapitbull
Posted

Hogy mûköne ezek nélkül a Media Player? Folyton kodeckhiányt mutatott a videóknál. Egyébként újrarakattam az Xp-t, (de nem ezért, hanem mert már ideje volt) most majd megnézem.

Posted
Hogy mûköne ezek nélkül a Media Player?

Úgy, hogy ha hiányzik egy kodek, akkor letöltöd és telepíted. Lehet, hogy ez a módszer kicsit idõigényesnek tûnik, de még mindig jobb, mint feltenni egy kodekpakkot, ami aztán hazavágja a rendszeredet. ;)

Egyszer én is feltettem az ACE Megát. Nekem is csak rendszer-visszaállítással meg Your Uninstallerrel sikerült nagyjából eltávolítanom, de még utána is takarítanom kellett, mert a gép a videók lejátszásakor néha újraindult. Szóval nagyon keserves dolog leszedni egy kodekpakkot, a legjobb, ha fel sem telepíted! ;)