Jump to content
GSForum - Segélyvonal

HP Deskjet 640c nem nyomtat

Recommended Posts

Posted

Üdv mindenkinek! A HP Deskjet 640C nyomtatómmal van egy kis gond. Mégpedig amikor a nyomtatást indítanám, elindul, bekapja a papírt, és a nyomtatófejet vagy mit húzná vissza megáll, és a narancs színû LED elkezd villogni, a zöld meg csak világít. Semmi hibaüzenet. Próbáltam két drivert, az eredeti magyar és eredeti angol drivert de semmi. Oprendszer Windows xp, HP driver.

Posted

A nyomtatókazetták rendben vannak? :hááát:

Posted

Igen. Az érintkezõk nem piszkosak. De már idegesítõ, hogy hónapokig. :mérges:

Posted

Akadálytalan a papír adagolása? Nem akadályozza valami a papír behúzását?

Posted

Teljesen akadálytalan. A nyomtatás folyamata:

-Elindítom a nyomtatást

A papírt szépen behúzza, és amikor elkezdené nyomtatni, akkor kezd el a narancssárga színû led villogni.

Posted

Akkor elképzelhetõ, hogy meghibásodott a nyomtató. :hááát:

Posted

No, én éppen elõbb szenvedtem egy ugyanilyen nyomtató ugyaniyen hibajelenségével, de feladtam.

Annyi viszont gyanús, hogy a gazdája utántöltötte a fekete kazettát, a színes viszont üresnek tûnik.

Szerinte mûködött így is.

Viszont én úgy emlékszem, a tintasugaras nyomtatók a nem színes nomatot is színkeveréssel állítják elõ és a fekete tinta "csak" világosságszintet állit be.De tévedhetek is.

Szóval kíváncsi lennék a megoldásra.

Posted

Semmi hibaüzenet sehol, se a gépen, se a nyomtatón?

Vegyétek ki a patronokat és egy tiszta papírzsebkendõn töröljétek a festékszóró felületet, ha nincsenek beszáradva akkor szép csíkos mintát kell maguk után hagyni.

Ha nincs csík, akkor üres a patron, vagy beszáradt.