Babó22 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Üdv mindenkinek! A HP Deskjet 640C nyomtatómmal van egy kis gond. Mégpedig amikor a nyomtatást indítanám, elindul, bekapja a papírt, és a nyomtatófejet vagy mit húzná vissza megáll, és a narancs színû LED elkezd villogni, a zöld meg csak világít. Semmi hibaüzenet. Próbáltam két drivert, az eredeti magyar és eredeti angol drivert de semmi. Oprendszer Windows xp, HP driver.
Babó22 Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Igen. Az érintkezõk nem piszkosak. De már idegesítõ, hogy hónapokig.
Fujitsu Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Akadálytalan a papír adagolása? Nem akadályozza valami a papír behúzását?
Babó22 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Teljesen akadálytalan. A nyomtatás folyamata: -Elindítom a nyomtatást A papírt szépen behúzza, és amikor elkezdené nyomtatni, akkor kezd el a narancssárga színû led villogni.
Fujitsu Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Akkor elképzelhetõ, hogy meghibásodott a nyomtató.
Gamma Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 No, én éppen elõbb szenvedtem egy ugyanilyen nyomtató ugyaniyen hibajelenségével, de feladtam. Annyi viszont gyanús, hogy a gazdája utántöltötte a fekete kazettát, a színes viszont üresnek tûnik. Szerinte mûködött így is. Viszont én úgy emlékszem, a tintasugaras nyomtatók a nem színes nomatot is színkeveréssel állítják elõ és a fekete tinta "csak" világosságszintet állit be.De tévedhetek is. Szóval kíváncsi lennék a megoldásra.
BáGyu Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Semmi hibaüzenet sehol, se a gépen, se a nyomtatón? Vegyétek ki a patronokat és egy tiszta papírzsebkendõn töröljétek a festékszóró felületet, ha nincsenek beszáradva akkor szép csíkos mintát kell maguk után hagyni. Ha nincs csík, akkor üres a patron, vagy beszáradt.
Recommended Posts