edimi Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 A live messenger hanulatjeleinek letöltésekor véletlenül kipipálva hagytam, hogy a böngészőmön fusson a live search és most nem tudom, hogy állítsam vissza a rendes Firefoxot. Már töröltem és újratelepítettem az msn-t és a Firefoxot is. Mégis ott a search. Mit tegyek??
die nadel Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Vezérlõpult->Programok törlése Itt uninstalláld a Live Search-t.
edimi Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Így próbáltam de nincs külön a search sehol. Már kitöröltem az összes live-os programot és újratelepítettem az msn-t a search engedélyezése nélkül, de nem változott semmi.
die nadel Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nekem az FF-on nincs toolbar, de az IE-en van. Ott jobb klikk a toolbar-on és kiveszem elõle a pipát és eltünik. Ez nem mûködik az FF-on?
csillag20 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Hali! Szintén az a problémám, ami anno edimi-nek volt, nem tudom sehogy kiiktatni a live search-t. Valaki segítsen, mert megzavarodok!!!
payskin Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Valószínûleg a profilba rakja bele (Doc&Set --> fh név --> AppData --> Mozilla --> Firefox --> stb.), csináljatok egy újat.
csillag20 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Ezer köszönet a válaszért, megtaláltam mindent, csak nem tudok vele mit kezdeni. ír: Ha megkérhetlek leírnád bõvebben, hogy mit tegyek, hogy õszinte legyek nem vagyok valami nagy mágus gép ügyben. Elõre is köszönöm!!!
payskin Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Megfogod a Profilesban levõ halandzsa.default mappát, és kimozgatod (nem másolod!) az Asztalra. Firefox ne fusson közben. Ezután indítsd el a Firefoxot, és olyan lesz, mint új korában, sem kiegészítõk, sem semmi nem lesz benne. Zárd be, menj vissza az újonnan létrehozott halandzsa.default mappába, és az Asztalon levõbõl másold át a bookmarks.html fájlt, abban vannak a könyvjelzõid stb, a signons2.txt-ben és azt hiszem a key3.db-ben az elmentett jelszavaid.
csillag20 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Hálás köszönet, működik rendesen!!! Még egyszer köszi!
Recommended Posts