Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nincs meg a telepítõ lemez!

Recommended Posts

Posted

Segítséget kérnék! hp deskjet 656c nyomtatóm van és nem tudom telepíteni mert elkevertem a telepítõ lemezt az xp meg nem ismeri fel.

Valami megoldás? Ötlet?

Köszike!

Posted

Köszönöm szépen.én nem találtam ezt az oldalt.

Most már működik a nyomtató.

• 2 months later...
Posted
Talán próbálkozz ezekkel. ;)

Szia!

Nekem is hasonló problémám van: nincs meg a canon s200-as nyomtató telepítő lemeze. Azon az oldalon, amit bejelöltél, nem találtam meg. Tudnál segíteni? Nagyon fontos lenne.

Köszönettel: liszia

Posted

Például! ;) Vagy esetleg benézhetnél a barátod listájába. De ez az oldal is tele van driverekkel.

Még mindig jobb megoldás, mint elárasztani engem privát üzenetekkel! :!:

• 2 years later...
beaasszony97
Posted

Nincs meg a telepítõ cd-ém nekem se, Hp Psc 1355 multifunkciós nyomtatóhoz kéne, honnan tudnám letölteni hogy tudjam telepíteni?

Dávid Csaba
Posted

A Google első találata: Íme!

Tovább tartott leírni a kérdést, mint beírni keresőbe: "hp psc 1355" :facepalm:

beaasszony97
Posted

Innen szedtem le elsõnek és nem jó,ki bontom be ad sok mindent de egyik se jó!!!!!!!!!!!!!!! én is ismerem a goog-lét nyugi

Posted

Mi a hibajelenség? Mit ír ki telepítés közben? Az operációs rendszerednek megfelelő csomagot telepítesz?

És mit bontasz ki? Az illesztőprogram telepítője önkicsomagoló. A nyomtatót pedig csak akkor kell az USB portba dugni, mikor az illesztőprogram telepítője kéri.

beaasszony97
Posted

Magátol nem csomagolta ki, én csomagoltam ki egy progival, és úgy jött be sok mappa abba vann minden telepítõk ilyesmi de nem történik semmi!!!!!

Posted

Valamit nagyon rosszul csinálsz. Én most leszedtem, exe indítható fájlról van szó (Win XP alapcsomag esetén: drv_gc_w01_HUN_NB.exe a neve) kipróbáltam egy virtuális gépen, és magától indul a telepítés.

Ha meg a teljes csomagot szedted le, amibe talán nincs automatikus indításra állítva, az önkicsomagoló modul. Akkor ne várd a csodát, mert lehet hogy manuálisan kell elindítanod.

Dávid Csaba
Posted

A teljes csomag (gc_w01_HUN_NB.exe) is önkicsomagoló és automatikusan induló telepítõ. 8)

• 3 weeks later...
beaasszony97
Posted

hp psc 1355 multifunkciós nyomtató: Sziasztok még mindig nem tudtam fel telepíteni, az az ötletem támadt hogy elvileg akkor ki csomagolja magát szóval aki tudja küldje el belőle csak a kicsomagolt telepítőt, ha lehet így, mert én néztem a fel rakásáról vidit és abba meg jellenik külön a telepítő. Köszi.

Posted

Rakd fel a 7 - Zip -et, (tud magyarul és ingyenes) ezzel ki tudod csomagolni az önkicsomagoló driver fájljait, miután megvan futtasd a setup.exe -t. Ha most sem sikerül, akkor jobban jársz, ha inkább szakembert hívsz.

beaasszony97
Posted

Most eltudtam indítani a telepítést, de azt írta ki hogy végzetes hiba, mit csináljak?

Posted

Nos, ez egy nagyon jó kérdés, szerintem formázz! Ki tudja milyen káosz uralkodik azon a Windows rendszeren, ha egy nyomtató illesztõprogram telepítése ilyen nehézségekbe ütközik. :hááát:

beaasszony97
Posted

És hogyan kell formázni?

Posted

Úgy, hogy keresel egy kevesek által ismert gurut, aki megcsinálja neked. Olyat keress, aki nem szívesen csinálja, mert az -- talán -- tudja is, mit kell. :)

• 5 months later...
Posted

Hali!

Remélem tudtok segíteni.

Hogyan lehet törölni a windows nyomtató illesztõjébõl??

Vettem egy nyomtatót HP1536m, s feltettem a PCL5-s drivert, de ez nem kielégítõ. Viszont, ha bármikor újracsatlakoztatom a nyomtatót, s PCL6-osat akarom telepíteni, akkor mindig a PCL5-s drivert teszi fel, ugye mivel az ott benne van.

Virtuális gépen tökéletesen automata felmegy a normális PCL6-os verzió.

Ezenkívül scanner/ faxot se tudom telepíteni se CD-rõl se internetrõl leszedett softwarerõl, mivel azt írja, hogy a .NET 3.5 sikeresen telpült, indítsa újra a gépét... --- De akármit csinálok, ezt írja ki. (Külön leszedtem, feltettem a -NET 3.5-t) mind install/uninstallnál.

Válaszaitokat elõre is köszönöm, Csüli