Jump to content
GSForum - Segélyvonal

RapidShare Premium Account

Recommended Posts

Posted

Hello!

Szeretnék a közeljövõben befizetni a RapidShare-re. Írják, hogy az 1 éves befizetéshez (55 eurós) lehet kapni 8000 pontot. Az lenne a kérdésem, hogy mit kezdhetek majd ezekkel a pontokkal? Annyit tudok, hogy minden fájl után, amit én töltöttem fel, és letöltenek, fájlonként kapok + 1 pontot.

De mit csinálhatok, ha mondjuk elérek X pontot? Megaupload.com-on ezek a lehetõségek vannak:

10000 reward points: One month premium membership

50000 reward points: 6 months premium membership

100000 reward points: One year premium + $100 USD

500000 reward points: Lifetime platinum + $500 USD

1000000 reward points: $1500 USD

5000000 reward points: $10000 USD

Sajnos a RapidShare-re nem találok ilyen pont táblázatot :( Tud ebben segíteni valaki?

Posted

A leíráshoz már csak akkor férsz hozzá, ha van Premium előfizetésed. A Premium Zone-ban lesz, de alapjában véve ugyanerről van szó: pontokért lehet hosszabbítani előfizetést.

• 1 month later...
Posted

Csak hosszabbítani, ugye? Pénzkivevésre csak a megaupload-nál van lehetõség, rapidnál nincs?

Posted

Amikor én anno használtam, nem volt. Azóta lehet, hogy átmentek bankba. :)

• 2 months later...
Posted

FlashRapidGet. Érdekes letöltés kezelõ fix IP-seknek várakozás nélkül.

Csak ne lengyel nyelven lenne. :huh: 3 letöltés után újra kell indítani. :démonikacaj:

Posted

Hello kori! Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudtad használni a FlashRapidGet-et, mert nekem azt írja ki lengyelül, hogy bocs, csak lengyel felhasználóknak!

Előre is kösz: Balázs :pislog::pislog::pislog:

Posted

Bocs, nem próbáltam, de jónak tűnt. :upsz: Bár legalitását tekintve kissé necces programnak nevezném.