majree Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 Sziasztok. Szerintem jó lenne a DVD-n kereshetõvé tenni a korábban írt cikkek címeit, tartalmát. Például engem a Vista alatti wlan beállítások érdekelnek, emiatt x számú PCW-t vagyok kénytelen átnyálazni hogy ráleljek az engem érdeklõ tartalomra. Apropó hol találok magyar leírást a témában (szájbarágós, kezdõknek valót keresek. Még sohasem használtam wlant)? Köszi
nascar Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Újratelepítés elõtt állok, és volt egy cikk, vagy PC Studio adás, melyben leírták, mutatták, hogy hogyan lehet "elköltöztetni" a Firefox-ot! Ezt keresném!
kori Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 5db. file-t kell kimásolnod. bookmarks.bak és html key3.db prefs.js signons2.txt
nascar Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ezekben benne van minden? Jelszavak, beállítások, stb., stb..?
payskin Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Én olyan cikket írtam, amiben vittem az egész profilmappát, nem szõrõztem különálló fájlokkal. Abban benne volt minden, még a kiegészítõk is!
Fujitsu Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Balázs ebben a videóban is bemutatja a "költöztetés" menetét.
nascar Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 (Spányik Balázs @ 2008. március 20. 22:58) 238420[/snapback]Én olyan cikket írtam, amiben vittem az egész profilmappát, nem szőrőztem különálló fájlokkal. Abban benne volt minden, még a kiegészítők is! De melyik számban? @ Fujitsu Köszönöm!
flatliner Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 sziasztok! úgy rémlik, mintha az egyik tavalyi mesterfogásban az xbox-os merevlemez nagyobbra cserélésérõl lett volna szó. jól emlékszem? ha igen, melyik lapszám volt az? kösz a válaszért!
Pityus53 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Sziasztok! Sok éve elõfizetõje vagyok az újságnak. Ha egy régebbi cikket szeretnék elolvasni egy bizonyos programról, vagy hardverral kapcsolatban, akkor miként találhatom meg a leggyorsabban anélkül, hogy végig lapozgassam a régi számokat. Arra gondolok, hogy beírom pl. egy alaplap típusát, és valamilyen adatbázisban meglátni, hogy melyik szám, hányadik oldalán találok errõl leírást.
Pityus53 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Úgy látom, hogy a madár sem jár erre, hogy az elõzõ kérdésemre válaszoljon.
Temporary Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Csirip-csirip Nem tökéletesen az amit keresel, de .... Link
Botond Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Helló! Már jó pár éve az egyik számban volt egy cikk, amiben egy elég jó leírás volt a TrueCrypt nevű programról. Sajna, nincs meg minden régi számom, de ez a cikk nagyon hasznos lenne a számomra. Milyen úton, módon tudnék hozzájutni?
SkyBird Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Helyette van itt egy ilyen: TrueCrypt Érdemes innen végigolvasni.
Recommended Posts