Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy Schaub Lorenz 1 Gb-os mp3 lejátszót (használtan). A gép felismeri (XP-m van), de amikor zenét, vagy adatot akarok rá másolni, azt írja ki, hogy hiba a fájl másolása vagy törlése közben, a fájl nem vagy mappa nem létezik, nem törölhetõ.

Azt hittem elõször, hogy az mp3 lejátszó hibája, de aztán egy másik asztali szintén XP-s gépen a sógorék kipróbálták, nekik tök jól mûködik.

Beállításbeli probléma lehet a gépemen?

Posted

Sp2 és alaplapi driverek rendben vannak?

Posted

Szerintem az USB-drivert sem ártana frissíteni. ;)

• 1 month later...
Posted

Nekem egy LG FM30-as mp3 lejátszóm van, és pont ugyanezzel a hibával küszködök. A vicc az, hogy korábban bármikor rádugtam a gépre, gond nélkül lehetett rá írni, törölni, másolni. Még a hardver biztonságos eltávolítása ablakban is megjelent. Most viszont csak látja a gép, de nem akarja használni. Feltelepítettem a hozzá adott Media Center programot, amivel elvileg könnyedén lehetne rá írni, róla másolni, de még ez is akadozva mûködik. Mi lehet a baj? Nagyon kéne a segítség. Alaplapi, USB drivereket már újra telepítettem, formázni nem akarom, mert akkor elvesznek a rajta lévõ számok.