roland Posted November 13, 2007 Posted November 13, 2007 Tisztelt Uraim és Hölgyeim! Egy olyan problémával szembesültem ami meghaladja a képességeimet, a következő a hibaüzenet: Exception EOleSysError in module 'programnév' at 'hexadecimális szám' Az osztály nincs regisztrálva. Sajnos neten találtam írást róla de hivatkoznak arra hogy nincs benne az USES-ben, illetve valamilyen CoInizialize-re is. Ezeket nem igazán tudom értelmezni. Tudna valaki esetleg segíteni? Előre is köszönöm Roland
SkyBird Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Delphire írják a problémát. Ellenőrizni kell, hogy létezik-e a STDVCL32.DLL fájl a WINDOWS\SYSTEM mappában, majd íl: kiadni a REGSVR32 STDVCL32.DLL parancsot a futtatásban vagy a DOS ablakban a regisztrálásához.
roland Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Sajnos nem található az adott file, ezért a parancs se mûködik. A következõ hibaüzenetet kapom: Hiba a LoadLibrary("STDVCL32.DLL") függvényben - A megadott modul nem található. Honnan lehetne elõvarázsolni a STDVCL32.DLL filet? Továbbra is köszönném és köszönöm a hozzászólásokat! Roland
roland Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 Sikerült letöltenem a STDVCL32.DLL file-t. Regisztráltam is 'REGSVR32 STDVCL32.DLL' a parancssorral ami sikeresnek bizonyúlt (A(z) DllRegisterServer sikerült a következõben: STDVCL32.DLL), de a probléma továbbra is fennál. Egyéb ötlet esetleg? Válaszokat elõre is köszönöm! Roland
SkyBird Posted November 14, 2007 Posted November 14, 2007 Próbáld ezt telepíteni: íl: http://mirror1.glocksoft.com/dhtml_setup.exe Állítólag telepít és regisztrál szükséges .ocx fájlokat. Vagy telepítsd újra a Delphit. De írnak ugyanolyan játékot a crviewer9.dll fájllal is, mint az elõbb a STDVCL32.DLL esetén.
Recommended Posts