bmoll 0 Share Posted November 9, 2007 Sziasztok! LG 4163B DVD íróm kattogott, nem olvasott be semmit sem. Felnyitottam, és egy akkora méretû fehér szivacsgyûrût találtam benne, amekkora szerintem a lemez stabilizálásához kellene. Mivel nem látszott, honnan esett le, szétkaptam egy polcon álló régi LG CD írót, gondoltam, ott megnézem, de abban meg egyáltalán nem volt ilyen. Nem volt mit tenni, kipróbáltam az írót szivacs nélkül, különbözõ lemezekkel: CD-R : ír, olvas CD-RW: CSAK OLVAS DVD+-R: ír, olvas DVD-RW: ír, olvas Úgy tûnik, hogy hangosabb, mint régebben, viszont a legnagyobb bajom, hogy újraírható CD-t egyáltalán nem ír meg, azt mondja hogy a lemez rossz. De másik íróban ezek a lemezek tökéletesen mûködnek. (persze elõször törölnöm kell, mert ez meg elronja õket) A Kérdés: Hová kell ezt a karikát felragasztani? Üdv: bmoll Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata László 0 Share Posted November 9, 2007 Az a szivacsgyûrû nem egy hegernyi írható lemez legalsó/legfelsõ lemezével került be az íróba? A hengeres (cakebox) csomagolásban szoktak ilyen távtartó gyûrûk lenni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bmoll 0 Author Share Posted November 9, 2007 Szia!én nem használok hengeres lemezeket, lehet,hogy az egyik vendégünktõl származna? De akkor meg miért felejtette el az író a CDRW-k írását? Rejtély számomra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujitsu 829 Share Posted November 9, 2007 Ki az az elmebeteg, aki beteszi azt a szivacsot a meghajtóba? Ez olyan, mint mikor valaki azt az átlátszó korongot teszi a meghajtóba, ami a hengeres DVD-tokok alján van... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted January 10, 2009 Ma én is kiszedtem egy ilyet, de ez nem szivacs volt, hanem a kemény mûanyag típusú. Ami még furcsább, hogy ez egy 4163B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts