al bundy Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Üdv Mindenkinek Hogyan lehetne kivenni a nem kívánt hivatkozás címét,ha a kezelõgombok nem aktíválódnak? Elõre is köszi.
kori Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Csak egy alapos spyware és víruskeresés segíthet csökkentett módban való futtatásban.
al bundy Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Kösz kori Errõl bõvebben lehetne egy kicsit mert ez nekem nem sokat mond.
Fujitsu Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Az a helyzet, hogy bekaptál egy ügyes kis vírust. Tedd azt, amit kori mondott. Ha nem tudod, hogy miként kell csinálni, akkor itt nézz egy kicsit körül.
al bundy Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Kösz a tippeket,megcsináltam de talált semmit az általam használt Spyware Terminator,és a NOD szerint sincs vírus a gépen.Esetleg más progit nyüstöljek?
Fujitsu Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Nézz körül ebben a fórumban, hogy milyen kémprogramirtókat ajánlanak.
al bundy Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Üdv Lefutattam a Ad-Aware SE Personal programot.Ezzel az eredményel zárta a keresést: Ezeket most törölnöm kellene??
MERNOK Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 Szia!Nekem is ez volt a broblémám 2 napja.Az Ad-Aware nem bírt vele,ill.nem jelzett semmit.A Spybot oldotta meg a problémát.Az Ad-Aware esetében viszont csak a kritukus objektumokat töröld.Illetve inkább a Spybot-ot használd, nálam az Ad-Aware a Kaspersky-vel összeakadt!!!
Fujitsu Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 @ al bundy: Már ne is haragudj, de te vagy nem használtál eddig semmilyen vírusvédelmet, vagy pedig látatlanban is rákattintottál minden utadba kerülõ linkre. Hogy lehet ennyi vírust összeszedni? Hogy letöröld-e õket? Még kérdezed? :!:
al bundy Posted November 17, 2007 Author Posted November 17, 2007 Üdv A helyzet az,hogy a gép a NOD 32 védelmét élvezte eddig és ezután is. Azt pedig,hogy a Spybot a problémát megoldotta volna már sohasem derül ki,mert túlvagyok egy format c:-n. Mindenkinek köszi a segítséget.Sziasztok
Fujitsu Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A NOD32 nem véd a kémprogramok ellen (legalábbis alapértelmezésben). De ha nem kattintasz rá minden linkre, amivel találkozol a neten és óvatosan böngészel, akkor valószínûleg nem kapsz be ilyen férgeket.
Recommended Posts