Jump to content
GSForum - Segélyvonal

SLI

Pycee

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Az volna a kérdésem a hozzáértõktõl, hogy SLI-be csak egyforma kártyákat lehet összekapcsolni, vagy különbözõ teljesítményûeket is? Konkrétan, most van egy Geforce 7600 GT-m (MSI) amit csak ugyanilyen kártyával lehet összekapcsolni, vagy teszem azt egy 8500 GT-vel is?

Elõre is köszi a segítséget!

Posted

Csak ugyan olyan kártyát tehetsz mellé.

• 8 months later...
Posted

Kicsit csavarnék még a kérdésen!

Ha van egy EVGA 8800 GTS 512MB (G92) VGA-m, e mellé betehetek egy EVGA 8800 GTS 512MB (G92) KO, SSC verziót? Tehát minden ugyanaz, csak a másik kártya gyárilag húzva van. :hááát::pislog:

Posted

Valószínûleg nem gond, de ha mégis, VGA BIOS-t frissítesz. ;)

Posted

Hát igen! Az egy roppant egyszerû dolog! :pislog::D

• 2 months later...
Posted

Helló!

Hallottam erről a SLI dologról, érdemes lenne még egy 9800GT ULTIMATE-ot vennem hogy SLI-be kössem? Az alaplapom támogatja. Megéri? Játékfüggő? Avagy támogatják-e a mostani játékok ezt az eljárást? Ill a jövőben ki lehet-e használni? Kell-e külön hűtés ehez? Lévén hogy közel vannak egymáshoz a vasak.

Posted

Teszteket keress, azokban kiderül, hogy melyik játék támogatja, és mennyire hatásos.

Nem kell plusz hûtés, de ha van rá keret...

Posted

Két eltérő kártyát nem kötnék SLI-be. Külön hűtés nem kell, de egy szobába két radiátor, nagyobb hőleadás.

Én eladnám a meglévőt, és lecserélném egy 4850, 4870, 4870X2-re. Attól függ mi van most.

Ha nVidia függő vagy, akkor a 280-asra.

Posted

Hát igen a 280-as az komoly, de azt hiszem megvárom a jövõ év elejét, állítólag jönnek ki új nVIDIA-ák.

Most még kicsit húzós az ára. 100-110.000,- között..

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok,van egy 1 8800 gt 256mb kártyám sli-ben szerintetek egy 512mb ami minden más paraméterben megegyezik az enyémmel mûködne esetleg jobb lenne mint egy 256-os azonos kártya? válaszotokat elõre is köszönöm... :)

Posted

SLI-nél két tök ugyanolyan kártya kell (típus, órajelek, memóriamennyiség).

• 2 months later...
Posted

Hi

Van két darab galaxy 9800gtx + karim.

A kártyán kettö lehetöség van egymás mellet ahová az sli hidat lehet csatlakoztatni.

Az lenne a kérdésem hogy az mindegy melyikre rakom.

A másik kérdésem hogy a monitort melyik kártyába csatlakoztatom vagy az is mindegy.

Posted

Nagyon köszönöm így már biztos hogy elfér az ek vizhutés rajta.

De azt nem tudom ki venni a képröl hogy a monitor a felsö kariban vagy az also???

Milyen drivert érdemes használni ill van még valami külön progi amit az sli engedélyezéséhez kell.

Posted

Én az elsõben látom (hiszen az a Master kártya, csak így van értelme)

Csak a driver-ben kell engedélyezni.

Jah és ide most pont illik ezermester idézete:

"Nem ismerem az összes körülményt, csak beledumálhatnékom keletkezett." TheSaurus :lol:

Posted

A Hibryd SLI 2db kártyával is müködik ???

Posted

Elképzelhetõnek tartom. :hmm: Ugye úgy gondolod, hogy az integrált mellett plusz két kártya?

Posted

IGEN

Most rakom össze az új gépem.

Asus M3N-HT Deluxe/Mempipe

GeilEVO One GE24GB1066C5DC

AMD Phenom X4 9950 2.6GHz, 2048 kB L3 cache, Socket AM2+, dobozos, Black Edition

Razer Barracuda AC1 hangkártya

FSP EVEREST 800

Galaxy Technology GeForce 9800GTX+ 2db

WD velociraptor 2DB

Posted
A Hibryd SLI 2db kártyával is müködik ???

Ha így nem mûködne, abszolúte semmi értelme nem lenne ennek a technológiának, egy ilyen felsõ kategóriás SLI-s alaplapban. :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

Van értelme sli nek úgy értem sok játék támogatja ?

Posted

Szerintem semmi értelme. 1 kártya 1 GPU-val.

Posted

Eladod a kettõt és veszel egy 1 GPU-s erõs kártyát.

Posted

Tehát nem sok értelme van ?

Mondjál egy erős geforce karit .