Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

A laptopomon mobilnetet használok havi 5GB. De nem tudom hogy nézhetek utánna, hogy mennyinél

tartok mivel számlálóm nincsen. Ha valaki tudna segíteni, hogy hol tudok egyet letöltani, nagyon megköszönném!

• 1 year later...
Posted

Itt van két freeware, amelyek portable módban is használhatóak. Ha van a modemben memóriakártya, akkor erre telepítve a programot akkor is megmaradnak a forgalmi adatok, ha átdugjuk a pc-bõl a laptop-ba.

Bitmeter

Netmeter

• 3 months later...
Posted

Üdv!

Van egy "érdekes" kérdésem, melyrõl eddig sehol sem kaptam ( és sehol sem találtam sajnos ) érdemi információt. -Lehet hogy nem pont itt kéne feltenni, ez esetben valaki adjon infót pls. hogy akkor hol! :)

Samsung s8300-as telefonom van ( Ultra Touch ) és micro usb csatlakozó van beleépítve. Ide csatlakoztathatom a töltõt és a headsetet.

A kérdésem az, hogy létezik-e olyan átalakító, amely egyik vége ebbe az usb csatlakozóba megy, a másik vége pedig az internet kábelhez csatlakoztatható? Létezik-e ilyen, és hogyha igen, akkor tudok-e így netezni, és milyen a telefonra telepítendõ programok kellenek hozzá a gyári böngészõn kívül? No meg persze ár,beszerezhetõség stb... is érdekel.

Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm!

Posted

Ez nekem kicsit zavaros...

Ha jól értem te vezetékes inernetet akarsz belevezetni a telefonba. Ha errõl lenne szó akkor nagy valószínüséggel nincs.

• 2 weeks later...
Posted

Van ethernet-USB átalakító, de hogy nem fogod tudni a telefonoddal használni, az egészen biztos.

Posted

Vásárláskor, oda kellett volna figyelni a WLAN támogatása. Ez esetben egy Wireless Router-rel simán kivitelezhetõ lett volna a dolog. Különben fel nem foghatom, hogy egy ilyen árkategóriájú telefonból hogy hagyhatják ezt ki. :hááát:

• 3 months later...
Posted

Még mindig nagyon drága a mobiltelefonos internet. 100MB 1600Ft-ért: Link

Ki vesz ilyen csomagot? Miért nem tudnak normális adatmennyiséget adni? Ez nem csak a vodafone-ra jellemzõ, hanem a többi szolgáltatóra is. Nincs itt piaci verseny. Szinte biztos, hogy a színfalak mögött megegyeztek, annyira egyformás az árak.

Posted
Használd inkább az USB modemes netet, stickkel. 5000 MB szélessávon (Internet Fix) a Vodafone-nál havi 5500 ft. Jobban megéri.
Posted

Mobiltelefonra miért nem adnak ilyen csomagot? Miért különböztetik meg az USB-s és a telefonos internetezõket?

Posted

Ha megnézed, a nagy csomagok ugyanannyiba kerülnek. Szóval nem különböztetik meg. Egyébként a hálózat nem is tudna különbséget tenni köztük, a SIM kártyán pedig olyan csomagot aktiválsz, amilyet szeretnél (persze ha nincs rajta letiltva, a Vodánál nincs).