jano56 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 A laptopomon mobilnetet használok havi 5GB. De nem tudom hogy nézhetek utánna, hogy mennyinél tartok mivel számlálóm nincsen. Ha valaki tudna segíteni, hogy hol tudok egyet letöltani, nagyon megköszönném!
Temporary Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Itt van két freeware, amelyek portable módban is használhatóak. Ha van a modemben memóriakártya, akkor erre telepítve a programot akkor is megmaradnak a forgalmi adatok, ha átdugjuk a pc-bõl a laptop-ba. Bitmeter Netmeter
tevenatha Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Üdv! Van egy "érdekes" kérdésem, melyrõl eddig sehol sem kaptam ( és sehol sem találtam sajnos ) érdemi információt. -Lehet hogy nem pont itt kéne feltenni, ez esetben valaki adjon infót pls. hogy akkor hol! Samsung s8300-as telefonom van ( Ultra Touch ) és micro usb csatlakozó van beleépítve. Ide csatlakoztathatom a töltõt és a headsetet. A kérdésem az, hogy létezik-e olyan átalakító, amely egyik vége ebbe az usb csatlakozóba megy, a másik vége pedig az internet kábelhez csatlakoztatható? Létezik-e ilyen, és hogyha igen, akkor tudok-e így netezni, és milyen a telefonra telepítendõ programok kellenek hozzá a gyári böngészõn kívül? No meg persze ár,beszerezhetõség stb... is érdekel. Az esetleges válaszokat elõre is köszönöm!
hadan Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ez nekem kicsit zavaros... Ha jól értem te vezetékes inernetet akarsz belevezetni a telefonba. Ha errõl lenne szó akkor nagy valószínüséggel nincs.
KGigi Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Van ethernet-USB átalakító, de hogy nem fogod tudni a telefonoddal használni, az egészen biztos.
Csaba_# Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Vásárláskor, oda kellett volna figyelni a WLAN támogatása. Ez esetben egy Wireless Router-rel simán kivitelezhetõ lett volna a dolog. Különben fel nem foghatom, hogy egy ilyen árkategóriájú telefonból hogy hagyhatják ezt ki.
sonykor Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Még mindig nagyon drága a mobiltelefonos internet. 100MB 1600Ft-ért: Link Ki vesz ilyen csomagot? Miért nem tudnak normális adatmennyiséget adni? Ez nem csak a vodafone-ra jellemzõ, hanem a többi szolgáltatóra is. Nincs itt piaci verseny. Szinte biztos, hogy a színfalak mögött megegyeztek, annyira egyformás az árak.
vodás Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Használd inkább az USB modemes netet, stickkel. 5000 MB szélessávon (Internet Fix) a Vodafone-nál havi 5500 ft. Jobban megéri.
sonykor Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Mobiltelefonra miért nem adnak ilyen csomagot? Miért különböztetik meg az USB-s és a telefonos internetezõket?
KGigi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ha megnézed, a nagy csomagok ugyanannyiba kerülnek. Szóval nem különböztetik meg. Egyébként a hálózat nem is tudna különbséget tenni köztük, a SIM kártyán pedig olyan csomagot aktiválsz, amilyet szeretnél (persze ha nincs rajta letiltva, a Vodánál nincs).
Recommended Posts