Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Clive Barker's Jericho

Recommended Posts

Posted

Hello! Segítséget szeretnék kérni ugyanis elakadtam a játékban! A ROMAN PROVINCES résznél amikor egy óriást kell kinyírni úgy hogy a hátát kell lőni amíg szét nem nyílik és meghal. Ez még sikerül is de utána amikor egy szakadék mellet kell átugrálni a csajjal (ez is sikerül) egyszerűen nem tudom mit kell csinálni. Hiába állok rá arra a kiemelkedő négyzetre nem csinál semmit! Már próbáltam mindent de nem sikerül továbbjutnom! Aki tud segítsen mert tolnám tovább a játékot! Előre is köszönöm!

Posted

Én is itt akadtam el! Valaki segítsen légy szíves!

Posted

Haíli, majd a nap folyamán valamikor haverom leírja a megoldást, én is itt akadtam el, õ csak azt mondta hogy küldjem rá az embereimet, pedig én már végignyomtam az egész controlst és nem mentek. :D

Posted

Megvan a megoldás! Átmentek a csajjal aztán ráállsz a kőre! Közelítesz az egér középső gombjával. Nézz az egyik kőre aztán nyomd meg az 1-est . Odamegy az alpha squad. Aztán nézz a másikra, nyomd meg a 3-ast és odamegy az omega squad. És kijön a híd ! :D

Nem értem minek ez a control amikor 1x használtam a játékban az is most volt. Na mind egy szerintem nem lesz rossz vége a játéknak.

Jó játékot!

Posted

Hello! Köszönöm a segítséget de most egy másik résznél akadtam el! Annál a kis ürlénynél,aki folyamatosan a falhoz dob és kis világító gömbökkel üldöz , egyszerûen nem tudom legyõzni! Hiába nyomom neki a "Q"-t meg az "E"-t nem használ. Aki tud légyszi segítsen!

Posted

Nem tudom milyen vagy melyik űrlényről beszélsz. :huh:

Posted

Az a pálya ami úgy kezdõdik hogy a víz alatt úszkáltok és egy barlangban köttök ki. Ott van egy ilyen lény és lõni sem tudod mert egy hülye burok veszi körül.

Posted

Ja igen, az utolsó pálya, ott vagyok én is és marha nehéz, alig tudok megmozdulni mert elkap a gyerek. :S

Posted

Igen ott vagyok csak tudnám hogy kell kinyírni. Valami tüzes dolgot mond.

Posted

Megöltem. :) Semmi tüzes dolgot nem mond, csak kiadta a haver a parancsot hogy tüzeljünk. :D

Posted

Lényegébe azt mondja hogy csak a varázslatokkal lehet legyõzni a fõmuftit! Skuló nem sebzi. Blakel dobáld E betûvel, Aztán a nagyemberrel majd a két tûzdémon küzd meg addíg nyomd míg kinem nyírja az ellenséges tûzdémont amit a kisgyerek küld. Aztán a katanáscsajszival meg a tûzgömbvarázslaot nyomd bele. Hát kb ennyi. De végig a sáját képességeket használja fel a csapat ellen.

Nekem másodikra sikerül miután rájöttem a megoldásra!

• 10 months later...
DragonKnight
Posted

Valaki segítsen légy szíves! Nemrég kaptam meg a jericho nevű játékot és a the low road nevű pályánál delgadoval akadtam el ahol jön az a sok robbanószörny utána hova kell menni mert nem tudom. Előre is köszönöm!

• 4 weeks later...
Posted

Segítség! A lelkek útjánál minden bunkert kinyírtam, de nem tudok továbbmenni. Egy halott csajszi állandóan valami arcvesztéssel fenyeget, és ezek a képsorok ismétlődnek állandóan.

• 1 month later...
Posted

Sziasztok!

Kéne egy kis segítség! Elakadtam kicsit a játékban! Van egy rész a játék elején, mikor 3-4 ilyen oszlop elég rendesen oszt lőszerrel és jönnek a robbanó szörnyek! Itt nem tudom, mit kell csinálni! Valahol olvastam, hogy ki kell lőni őket, de sehogy nem jöttem rá, hogyan! Előre is kösz!