diamondcat Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sziasztok! Kellene nekem egy kis segítség a caesar 4-nél! A gépem megfelel a követelményeknek, a legújabb driverek vannak fenn mindenhez, meg ilyenek. De a játék mégsem mûködik! A játék módjának kiválasztásáig minden OK. De mikor elkezdi betölteni a pályát, akkor újraindul a gép és azt írja a windows, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre és valami sysdata.xml, meg még valami aktuális dátum.dmp keres a locals/temp-ben, ami nincs, mert arra már rájöttem, hogy azt magának generálja! Kérek valakit segítsen, mert kezdem elveszteni a reményt! ;(
payskin Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Kapcsold ki az újraindulást, hogy lehessen látni a kék halál képernyõn, hogy mivel van gond.
diamondcat Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Sorry a kérdésért, de azt hol lehet kikapcsolni?
payskin Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sajátgép jobb menü --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és akármi --> Beállítások --> panel alja
wienasoca Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nekem is Ceasar 4 gondom van. Nem is indítja el, a hibaüzenet a következő: (1):error x1507: failed to open source file. Utána írja, hol: az Effects mappa:e_DrawMovie.fx fálja! Ez is Driwwer driver hiba lehet? Sőt okézás után szétborítja az asztalt is! Ha tudtok, kérnék én is segítséget! ír:
beat87 Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Hali! Nekem is támadt egy "kis" gondom a játékkal... Mikor már mindent feltelepítek és elindítom az exe fájlt egy nagy fehérség jön be a képernyőn, ja és egy mutatóujjas egérkurzor ami villog és nem történik semmi közben... Vkii tudna segíteni?? Előre is köszi!
payskin Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Megnéztem a tagok névsorát, nincs Vkii vagy Viki (gondolom elgépelted) néven beregisztrálva senki. Sajnálom.
beat87 Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Hali! Az nem Viki lett volna. bár biztos hogy félreértelmezhető, de valaki -t akartam ezzel az elírással mondani... Egyébként nem tudtok segíteni a játékkal kapcsolatban???
peyton Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Srácok lenne egy kérdésem,elvileg feltelepítettem mindent,van sp2 net2.0 ,mysql,direcr9.0c és a renszerem is 128mb asus N6200,512 renszermem,amd 2600+ proci és mégsem indul a játék.... indításkor azt irja ki,hogy: (1): error x1507: falied to open source file: 'C:/a mappa ahova telepítve van/Data/Graphics/Effects/e_DrawMovie.fx ja és gyári a játék,fõleg ezért lepett meg a dolog és láttam ,hogy már volt ilyen jellegû problémája másnak is szóval,ha valaki tudja mi lehet a hiba az legyenszíves segítsen!! vagy írjon ide vagy az mailcímemre: Christian@kabelszat2002.hu elõre is köszönöm
Katicc Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Sziasztok! Látom, valaki már egy hónappal ezelőtt kért segítséget hasonló probléma miatt, mint az enyém, de a választ nem látom, így most én is rákérdezek, hátha azóta valaki megfejtette a gond okát. Szóval, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek, fel is telepítettem minden komponensét a játéknak, mégis a játék indításakor csak egy nagy feket képernyő látszik, és a bevezető szöveg hallatszik. Egy kis kéz is megjelenik, amivel választanom kellene a menüsorból, ha látnám. Próbáltam számítógépes ismerős segítségét kérni, de ő sem tudta megfejteni, hiába állította át a felbontást, meg ellenőrizte a videókártyát. Karácsonyi ajándék lenne a gyerekeknek, nagyon hálás volnék, ha valaki segíteni tudna. Köszönöm! :-)
payskin Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Milyen videókártya van a gépben? Utánanéztem, és mindenhol, ahol ilyen probléma volt, az volt a gond, hogy régi volt a kártya és újat kellett venni.
peyton Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hát nagyon jó lenne, ha valaki már valami kiindulópontot tudna legalább írni!
Artax Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 Hali! Nekem sem ment először a játék, fekete képernyő, csak hangok aztán kész... Ati Radeon 9800-as kártyám van. Feltettem a legfrissebb drivert hozzá - semmi változás. Aztán csomó bosszankodás után próbaképp telepítettem a 2006-os 6.12 verziójú drivert, azzal fut...
kesa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra megkaptam a ceasear 4-et. /Origi új gyári/. Feltelepítettem mindent úgy, ahogy kellett, csak egy a gondom vele. Mikor elindítom ezt írja ki: ceasear IV ceasear IV release.exe A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni. A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000). További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=modul...c=7000&l=hu címen. Elvisz egy honlapra, és innentõl nem tudom, hogy mit csináljak. Légyszi segítsetek! ír: Üdv.:kesa Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby
payskin Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 A Securom a játék CD-jén alkalmazott védelem, és ez nem tud aktiválódni valami miatt, ami fel van telepítve a gépedre. Mit tudom én, Daemon Tools, Clone CD ilyesmi.
kesa Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Köszönöm a segítséget, majd körülnézek a gépen. Az előző hozzászólásomban a kis betűkért elnézést, ha arra gondoltál. üdv.: kesa
kispityka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Üdv Egy kis problémám akadt a játékban (Caesar 4). Lehet, hogy idétlen kérdés, de a játékban a gladiátor céhhez és a többi céhhez nem visznek semmit, se fát se húst stb. Miért? Mit csináljak? A válaszokat előre is köszi!
diablogirl Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Sziasztok! Én sikeresen feltelepítettem a játékot, még mûködik is, nem ezzel lenne a problémám. Hanem azzal, hogy az épületeim folyton összedõlnek, leégnek. Ez ellen mit lehet tenni? Valaki segítsen! Elõre is köszi! Üdv!
hupy Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Szia diablogirl Egyszerû a dolgog csupán egy prefectures ( tûz ellen) ez egy piros tetejû épület és egy ..... nem ugrik be a neved ez egy kék tetejû épület ez a mérnök szerepét tölti be gyakorlatilag... Egy kérdésem nekem is lenne? Nem tudja valaki multiba hogy lehet játszani??? Köszi
modiga Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Sziasztok! Én sajnos ezzel a ((1): error x1507: falied to open source file: 'C:/a mappa ahova telepítve van/Data/Graphics/Effects/e_DrawMovie.fx) problémával egyszer már rengeteget foglalkoztam 2007 tavaszán. Megoldani sajnos akkor nem sikerült. Több helyen tanácsolták nekem is, hogy cseréljem ki a videokártyát, mert az a hibás. Ezt most megtettem, és a játék ezzel az új kártyával sem indul, sőt most már a gép uninstallálni sem engedi a játékot, valamiféle hibára hivatkozva. Teljesen elkeserítő!!!!!!! ír:
Pepitamacs Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Sziasztok! Megvettem a Caesar IV játékprogramot, ám a telepítés nem indul el, sőt setup.exe fájlt nem talál a gép. ír: Hogyan tovább? Segítsetek! Pepitamacs
payskin Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Elõször is próbálj találni valakit, aki ért a számítógéphez és meg tudja neked tutira mondani, hogy tényleg rossz-e a CD. Ha ez bebizonyosodik, akkor a játék dobozának hátulján keresd meg azt a feliratot, ami arról szól, hogy ki forgalmazza itthon a játékot. Közvetlenül alatta van a telefonszáma. Hívd fel õket, mondd el a bánatod és ki fogják cserélni a CD-t.
delpieron Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 az error x1507 e_drawmovie.fx megnyitási hibája nekem is sok gondot okozott a ceasar IV-ben, végül nagy nehezen egy fórumon megtaláltam a megoldást- nagyon triviális a dolog: a játék elérési útvonalában nem szabad, hogy ékezet vagy bármi speciális karakter szerepeljen
payskin Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 C:\IDE TELEPÍTEM MAJD A JÁTÉKOKAT\EZ LESZ A CÉZÁR 4 HELYE\Caesar4? Ez valóban nem hangzik túl jól...
TomtheRed Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 (edited) Sziasztok! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudok játszani online a játékkal. Regisztráltam a játék honlapján, beállítottam, megnyitottam a portot, és amikor elindítottam a játékot, választanom kéne, challenge vagy birodalom játékmód között, ekkor jön ki mindig más hibaüzenet. Ez csak nekem van vagy tapasztalta más is? Elõre is kösz a segítséget! Edited May 23, 2009 by KGigi
Recommended Posts