Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Caesar 4 probléma

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Kellene nekem egy kis segítség a caesar 4-nél! A gépem megfelel a követelményeknek, a legújabb driverek vannak fenn mindenhez, meg ilyenek. De a játék mégsem mûködik! :( A játék módjának kiválasztásáig minden OK. De mikor elkezdi betölteni a pályát, akkor újraindul a gép és azt írja a windows, hogy a rendszer súlyos hiba után állt helyre és valami sysdata.xml, meg még valami aktuális dátum.dmp keres a locals/temp-ben, ami nincs, mert arra már rájöttem, hogy azt magának generálja! Kérek valakit segítsen, mert kezdem elveszteni a reményt! ;(

Posted

Kapcsold ki az újraindulást, hogy lehessen látni a kék halál képernyõn, hogy mivel van gond.

Posted

Sorry a kérdésért, de azt hol lehet kikapcsolni? :)

Posted

Sajátgép jobb menü --> Tulajdonságok --> Speciális --> Indítás és akármi --> Beállítások --> panel alja

Posted

Nekem is Ceasar 4 gondom van. Nem is indítja el, a hibaüzenet a következő: (1):error x1507: failed to open source file. Utána írja, hol: az Effects mappa:e_DrawMovie.fx fálja! Ez is Driwwer driver hiba lehet? Sőt okézás után szétborítja az asztalt is! Ha tudtok, kérnék én is segítséget! :Sír:

• 3 weeks later...
Posted

Hali!

Nekem is támadt egy "kis" gondom a játékkal...

Mikor már mindent feltelepítek és elindítom az exe fájlt egy nagy fehérség jön be a képernyőn, ja és egy mutatóujjas egérkurzor ami villog és nem történik semmi közben... Vkii tudna segíteni?? Előre is köszi!

Posted

Megnéztem a tagok névsorát, nincs Vkii vagy Viki (gondolom elgépelted) néven beregisztrálva senki. Sajnálom.

Posted

Hali!

Az nem Viki lett volna. :) bár biztos hogy félreértelmezhető, de valaki -t akartam ezzel az elírással mondani... Egyébként nem tudtok segíteni a játékkal kapcsolatban???

• 1 month later...
Posted

Srácok lenne egy kérdésem,elvileg feltelepítettem mindent,van sp2 net2.0 ,mysql,direcr9.0c és a renszerem is 128mb asus N6200,512 renszermem,amd 2600+ proci és mégsem indul a játék....

indításkor azt irja ki,hogy:

(1): error x1507: falied to open source file: 'C:/a mappa ahova telepítve van/Data/Graphics/Effects/e_DrawMovie.fx

ja és gyári a játék,fõleg ezért lepett meg a dolog és láttam ,hogy már volt ilyen jellegû problémája másnak is

szóval,ha valaki tudja mi lehet a hiba az legyenszíves segítsen!! vagy írjon ide vagy az mailcímemre: Christian@kabelszat2002.hu

elõre is köszönöm

Posted

Sziasztok!

Látom, valaki már egy hónappal ezelőtt kért segítséget hasonló probléma miatt, mint az enyém, de a választ nem látom, így most én is rákérdezek, hátha azóta valaki megfejtette a gond okát.

Szóval, a gépem megfelel a rendszerkövetelményeknek, fel is telepítettem minden komponensét a játéknak, mégis a játék indításakor csak egy nagy feket képernyő látszik, és a bevezető szöveg hallatszik. Egy kis kéz is megjelenik, amivel választanom kellene a menüsorból, ha látnám.

Próbáltam számítógépes ismerős segítségét kérni, de ő sem tudta megfejteni, hiába állította át a felbontást, meg ellenőrizte a videókártyát.

Karácsonyi ajándék lenne a gyerekeknek, nagyon hálás volnék, ha valaki segíteni tudna. Köszönöm! :-)

Posted

Milyen videókártya van a gépben? Utánanéztem, és mindenhol, ahol ilyen probléma volt, az volt a gond, hogy régi volt a kártya és újat kellett venni. :(

Posted

Hát nagyon jó lenne, ha valaki már valami kiindulópontot tudna legalább írni!

Posted

Hali!

Nekem sem ment először a játék, fekete képernyő, csak hangok aztán kész... Ati Radeon 9800-as kártyám van. Feltettem a legfrissebb drivert hozzá - semmi változás. Aztán csomó bosszankodás után próbaképp telepítettem a 2006-os 6.12 verziójú drivert, azzal fut...

Posted

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Karácsonyra megkaptam a ceasear 4-et. /Origi új gyári/. Feltelepítettem mindent úgy, ahogy kellett, csak egy a gondom vele. Mikor elindítom ezt írja ki:

ceasear IV ceasear IV release.exe

A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.

A következõ programot nem lehet végrehajtani (7000). További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=modul...c=7000&l=hu címen.

Elvisz egy honlapra, és innentõl nem tudom, hogy mit csináljak. Légyszi segítsetek! :Sír:

Üdv.:kesa

Légy szíves írj rendesebben! Üdv.:Gereby

Posted

A Securom a játék CD-jén alkalmazott védelem, és ez nem tud aktiválódni valami miatt, ami fel van telepítve a gépedre. Mit tudom én, Daemon Tools, Clone CD ilyesmi.

Posted

Köszönöm a segítséget, majd körülnézek a gépen. Az előző hozzászólásomban a kis betűkért elnézést, ha arra gondoltál.

üdv.: kesa

• 1 month later...
Posted

Üdv

Egy kis problémám akadt a játékban (Caesar 4). Lehet, hogy idétlen kérdés, de a játékban a gladiátor céhhez és a többi céhhez nem visznek semmit, se fát se húst stb. Miért? Mit csináljak?

A válaszokat előre is köszi!

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Én sikeresen feltelepítettem a játékot, még mûködik is, nem ezzel lenne a problémám. Hanem azzal, hogy az épületeim folyton összedõlnek, leégnek. :( Ez ellen mit lehet tenni? Valaki segítsen!

Elõre is köszi! :)

Üdv!

Posted

Szia diablogirl

Egyszerû a dolgog csupán egy prefectures ( tûz ellen) ez egy piros tetejû épület és egy ..... nem ugrik be a neved ez egy kék tetejû épület ez a mérnök szerepét tölti be gyakorlatilag...

Egy kérdésem nekem is lenne? Nem tudja valaki multiba hogy lehet játszani??? Köszi

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Én sajnos ezzel a ((1): error x1507: falied to open source file: 'C:/a mappa ahova telepítve van/Data/Graphics/Effects/e_DrawMovie.fx) problémával egyszer már rengeteget foglalkoztam 2007 tavaszán.

Megoldani sajnos akkor nem sikerült. Több helyen tanácsolták nekem is, hogy cseréljem ki a videokártyát, mert az a hibás. Ezt most megtettem, és a játék ezzel az új kártyával sem indul, sőt most már a gép uninstallálni sem engedi a játékot, valamiféle hibára hivatkozva.

Teljesen elkeserítő!!!!!!! :Sír:

• 7 months later...
Posted

Sziasztok!

Megvettem a Caesar IV játékprogramot, ám a telepítés nem indul el, sőt setup.exe fájlt nem talál a gép. :Sír: Hogyan tovább? Segítsetek!

Pepitamacs

Posted

Elõször is próbálj találni valakit, aki ért a számítógéphez és meg tudja neked tutira mondani, hogy tényleg rossz-e a CD. Ha ez bebizonyosodik, akkor a játék dobozának hátulján keresd meg azt a feliratot, ami arról szól, hogy ki forgalmazza itthon a játékot. Közvetlenül alatta van a telefonszáma. Hívd fel õket, mondd el a bánatod és ki fogják cserélni a CD-t.

• 6 months later...
Posted

az error x1507 e_drawmovie.fx megnyitási hibája nekem is sok gondot okozott a ceasar IV-ben, végül nagy nehezen egy fórumon megtaláltam a megoldást- nagyon triviális a dolog: a játék elérési útvonalában nem szabad, hogy ékezet vagy bármi speciális karakter szerepeljen

Posted

:hmm:

C:\IDE TELEPÍTEM MAJD A JÁTÉKOKAT\EZ LESZ A CÉZÁR 4 HELYE\Caesar4?

Ez valóban nem hangzik túl jól... ;)

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogy tudok játszani online a játékkal. Regisztráltam a játék honlapján, beállítottam, megnyitottam a portot, és amikor elindítottam a játékot, választanom kéne, challenge vagy birodalom játékmód között, ekkor jön ki mindig más hibaüzenet. Ez csak nekem van vagy tapasztalta más is?

Elõre is kösz a segítséget!

Edited by KGigi