Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prince of Persia The Two THrones

Recommended Posts

Posted

Segítsetek, hogy melyik billentyűzettel lehett megölni azt a nagy embert, vagy ha nem tudjátok küldjetek mentéseket.

Segítségeteket köszönöm.

Olvasótok:Csabi

Posted

Fuss a képernyõ teteje felé, és ott mássz fel. Várd meg, hogy kiüsse elõtted a falat. Menj ki a lécre, és nyomj E gombot, (háromszoros Speed Kill következik) és szúrd ki a szemét. Utána menj a képernyõ aljára és mássz fel. Ismét meg kell várnod, amíg elõled kiüti a falat. Fel a lécre, és E gomb. Megint háromszoros Speed Kill következik. Szúrd ki a másik szemét is. Most már nem lát, de vigyázz, mert ha eltalál akkor véged. Menj mögé, és ütögesd a lábait. Addig üsd, amíg egy lábra nem áll, aztán a másik lábát üsd. Térdre esik. Automatikusan rámászol. Most megint lesz egy háromszoros Speed Kill és a végén kettévágod a hátát.

• 1 month later...
Cowboy From Hell
Posted

Honnan tudtad, hogy mirõl van szó??? :bocsánat:

xxxleventexxx
Posted

Ott vagyok annál a nagy kománál, és felmentem oda, és megnyomtam az E betűt, de csak az elsőt csinálja meg amikor beleszúr a válllába, a többit nem... Mért nem? :( Tudja valaki? Légy szíves mondjátok el, kösz!!!

Posted

Azért nem mert rosszkor nyomod a bal egér gombot.

A Speed Kill tudnivalók. -> Amikor elkezd világítani a kép széle, nyomd meg az E betût, így elkezdõdik a Speed Kill. Amikor a tõr villan, akkor nyomd meg a bal egér gombot. De csak akkor. Semmit se nyomj meg a villanás elõtt, után.

Itt ugye háromszoros Speed Kill van, tehát "E" betû -> villanás -> bal egér gomb -> villanás -> bal egér gomb ->villanás -> bal egér gomb.

xxxleventexxx
Posted

kösziii!!!megpróbálom...