Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Harry Potter és a Fõnix Rendje

Recommended Posts

Posted

Nemrég vettem a Harry Potter és a Fõnix Rendje címû játékot, feltelepítettem a gépemre, a konfigurációmmal nincs semmi baja, de amikor el akarnám indítani, ezt a hibaüzenetet írja ki:

"Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult.

Ez a program nem hajtható végre (5007)."

Kérlek a Fórum tagjait, hogy ha akármilyen megoldást tudnak azon kívül, hogy elmegyek a boltba és megpróbálkozok egy másik lemezzel, akkor írjanak. Elõre is köszönöm a segítõ válaszokat.

Posted

Nem hiszem, hogy a boltban tudnának segíteni. Neked kell tudnod, hogy mi van feltelepítve a gépedre, amivel összeakadhat, mert valószínûleg ez történik.

Posted

Köszi a segítséget! Nem tudnál adni Valami tippet, hogy milyen program lehet (vírusirtó, crackes játék, letöltött képernyőkímélő, valamilyen rendszerprogram, esetleg crackelt Total Commander)?

Ha visszaküldeném a kiadónak a garanciára hivatkozva, akkor csinálnának valamit?

Posted

CD Emulátor szoftver nincs fent (Daemon Tools, Alcohol, ilyesmi)? Nincs valami olyan aktív védelem, ami a memóriát szemmel tartja?

Posted

Daemon Tools és Anti-blaxx van fenn. Még van Clone CD, Windows media player általában lent van a tálcán, van még Intervideo WinDVD 6, Lexmark Vezérlőközpont és Windows Live Messenger.

Posted

Ebben a sorrendben próbálkozz az eltávolításukkal. :D

Posted

Uninstall-lal, vagy csak bezárással?

Posted

A bezárás sem rossz ötlet, próbáld ki azt is, de ha a játékba be van építve, hogy rákeressen ezekre, akkor a bezárás nem lesz elég (sõt, lehet, hogy az eltávolítás sem). Szóval, elõször próbálj mindent bezárni, aztán ha nem ment, akkor eltávolítás.

Posted

Köszönöm a segítséget, sikerült: megy a játék! Bezártam minden folyamatot, amit tudtam, hogy micsoda, aztán elindult. Még majd kikísérletezgetem, hogy melyik okozta, és ha rájövök, akkor leírom, melyik volt az. Még egyszer köszi a segítséget!