Ray Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nemrég vettem a Harry Potter és a Fõnix Rendje címû játékot, feltelepítettem a gépemre, a konfigurációmmal nincs semmi baja, de amikor el akarnám indítani, ezt a hibaüzenetet írja ki: "Nem lehet aktiválni egy szükséges biztonsági modult. Ez a program nem hajtható végre (5007)." Kérlek a Fórum tagjait, hogy ha akármilyen megoldást tudnak azon kívül, hogy elmegyek a boltba és megpróbálkozok egy másik lemezzel, akkor írjanak. Elõre is köszönöm a segítõ válaszokat.
payskin Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Nem hiszem, hogy a boltban tudnának segíteni. Neked kell tudnod, hogy mi van feltelepítve a gépedre, amivel összeakadhat, mert valószínûleg ez történik.
Ray Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Köszi a segítséget! Nem tudnál adni Valami tippet, hogy milyen program lehet (vírusirtó, crackes játék, letöltött képernyőkímélő, valamilyen rendszerprogram, esetleg crackelt Total Commander)? Ha visszaküldeném a kiadónak a garanciára hivatkozva, akkor csinálnának valamit?
payskin Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 CD Emulátor szoftver nincs fent (Daemon Tools, Alcohol, ilyesmi)? Nincs valami olyan aktív védelem, ami a memóriát szemmel tartja?
Ray Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 Daemon Tools és Anti-blaxx van fenn. Még van Clone CD, Windows media player általában lent van a tálcán, van még Intervideo WinDVD 6, Lexmark Vezérlőközpont és Windows Live Messenger.
payskin Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Ebben a sorrendben próbálkozz az eltávolításukkal.
payskin Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A bezárás sem rossz ötlet, próbáld ki azt is, de ha a játékba be van építve, hogy rákeressen ezekre, akkor a bezárás nem lesz elég (sõt, lehet, hogy az eltávolítás sem). Szóval, elõször próbálj mindent bezárni, aztán ha nem ment, akkor eltávolítás.
Ray Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Köszönöm a segítséget, sikerült: megy a játék! Bezártam minden folyamatot, amit tudtam, hogy micsoda, aztán elindult. Még majd kikísérletezgetem, hogy melyik okozta, és ha rájövök, akkor leírom, melyik volt az. Még egyszer köszi a segítséget!
Recommended Posts