lovist Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Üdv mindenkinek, lenne egy olyan problémám hogy. Van egy gépem. Vettem bele egy TVkártyát, amit ha belerakok akkor egy óra mulva leveri a bíztosítékomat. Ha kiveszem akkor a gép tökéletesen mûködik amúgy. Namost átvittem a szomszédba, ott viszont 3 napon keresztül ment, semmi baja nem volt, de amikor visszahoztam egybõl ahogy bbekapcsoltam megint leverte. Na most, kideült közbe hogy nálunk a házban van feerelé, a szomszédban pedig nincs. Mivel lehetne kiküszöbölni, hogy ne legyen gáz, azon kívûl hogy kikötöm a feerelét? Amúgy már volt szervízben a kártya, és tökéletesen mûködik.
ati012 Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Azt hiszem akkor szokta lecsapni ha túlvan terhelve a hálózat. Elvileg több ágon van áram a házba. Azon az ágon amelyiken a gép van azon van más fogyasztó? Itt úgy van, hogy minden egy áramon van és ha megy a mosogép, mosogató meg a 2 gép akkor van hogy lecsapja. Remélem érthetõ amit írtam... Mikor kezded már használni a FÓRUMSZABÁLYZATOT??!?!?!? Nagyon nem leszünk így jóban... Üdv.:Gereby
Becsoft Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A fírelé nem akkor kapcsol le ha túl van terhelve a hálózat, hanem akkor ha a földelõvezetéken a megengedettnél nagyobb áram folyik át.
Gereby Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 A tápegységed milyen? Nincs esetleg valami zárlat a gépedben? Egyébként szerintem ez a téma nem igazán ide tartozik majd áthelyezema tápegység témához.
lovist Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Nem a tápegységgel van a probléma, mert már kicseréltem azt is, és ugyan azt csinálja.
nagyjani Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Valami a földeléssel lesz. Kábeles TV megy a házba? Ha az akkor ki kellene húzni, és anélkül tesztelni. Talán.
Gereby Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Azt tényleg meg kéne nézni. Nem tudom hogy csinálják a kábelszolgáltatók, de egy két helyen úgy meg tud küldeni a kábel. Itthon nálunk perfekt, de nagyszüleiméknél egyszer megfogtam, hirtelen kedvem támadt eldobni.
Recommended Posts