Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Üdv mindenkinek, lenne egy olyan problémám hogy. Van egy gépem. Vettem bele egy TVkártyát, amit ha belerakok akkor egy óra mulva leveri a bíztosítékomat. Ha kiveszem akkor a gép tökéletesen mûködik amúgy. Namost átvittem a szomszédba, ott viszont 3 napon keresztül ment, semmi baja nem volt, de amikor visszahoztam egybõl ahogy bbekapcsoltam megint leverte. Na most, kideült közbe hogy nálunk a házban van feerelé, a szomszédban pedig nincs. Mivel lehetne kiküszöbölni, hogy ne legyen gáz, azon kívûl hogy kikötöm a feerelét? Amúgy már volt szervízben a kártya, és tökéletesen mûködik.

Posted

Azt hiszem akkor szokta lecsapni ha túlvan terhelve a hálózat. Elvileg több ágon van áram a házba. Azon az ágon amelyiken a gép van azon van más fogyasztó? Itt úgy van, hogy minden egy áramon van és ha megy a mosogép, mosogató meg a 2 gép akkor van hogy lecsapja. Remélem érthetõ amit írtam...

Mikor kezded már használni a FÓRUMSZABÁLYZATOT??!?!?!? :mérges::mérges::mérges: Nagyon nem leszünk így jóban... Üdv.:Gereby

Posted

A fírelé nem akkor kapcsol le ha túl van terhelve a hálózat, hanem akkor ha a földelõvezetéken a megengedettnél nagyobb áram folyik át.

Posted

A tápegységed milyen? Nincs esetleg valami zárlat a gépedben? Egyébként szerintem ez a téma nem igazán ide tartozik majd áthelyezema tápegység témához.

Posted

Nem a tápegységgel van a probléma, mert már kicseréltem azt is, és ugyan azt csinálja.

Posted

Valami a földeléssel lesz. Kábeles TV megy a házba? Ha az akkor ki kellene húzni, és anélkül tesztelni. Talán.

Posted

Azt tényleg meg kéne nézni. Nem tudom hogy csinálják a kábelszolgáltatók, de egy két helyen úgy meg tud küldeni a kábel. Itthon nálunk perfekt, de nagyszüleiméknél egyszer megfogtam, hirtelen kedvem támadt eldobni. :S