Genesis Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Sziasztok! Látogassátok meg a honlapomat és csemegézzetek a fordítások között. A honlapon található fordítások hivatalos változatok (a programok tartalmazzák és folyamatosan frissítem is õket) és teljes fordítások. Toldy Zoltán Application Translator Team a szoftverhonosító csapat
KoPe.hu Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Szia! Szép, ízléses a honlapod, jó tartalommal (Hajrá Magyarítás!). A blogban írhatnál a programokról bõvebben, véleményezhetnéd, a program egyedi tulajdonságait kiemelhetnéd. Gratulálok, és sok sikert!
Genesis Posted October 17, 2007 Author Posted October 17, 2007 Köszönöm az elismerõ szavakat. A bõvebb ismertetõket megcsinálom a blogban is, amint lesz idõm, habár a programokról található leírás a megfelelõ kategóriákban az oldalon.
Genesis Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Elkészült az Alcohol 120% fordítása. Tölthetitek a honlapomról.
Genesis Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 Az uTorrent 1.7.5-ös verziója és a honosítása a honlapomról tölthető: http://apptransteam.extra.hu/forditas/utor...pptransteam.zip ---------------------- ÚJ! Elkészítettem a utorrent-1.8-alpha-6171 verzióhoz a frissített honosítást. Ha ki szeretnéd próbálni az új verziót, akkor a következő linkről már töltheted is, a honosítással együtt: http://apptransteam.extra.hu/forditas/utor...eta_genesis.rar kicsomagolási jelszó: apptransteam üdv.: Zoli AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
Flick Robert Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Köszönöm mindenki nevében. Csak így tovább!
payskin Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Öhm, legjobb tudomásom szerint az Utorrent eddig is tudott magyarul. Ja látom, a ti módszeretekkel így egyből magyarul indul el. Aha.
Genesis Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Nem kötekedésképp mondom, de az elõzõ verziókban is az én honosításom volt benne. A legújabb honosítás az utorrent-hez mindig a honlapomról vagy a hivatalos fórumból érhetõ el. Amit a program leszed az elég régi honosítás, mert azt csak egy bonyolult webes felületen lehet frissíteni, ami igen macerás. Ezért csinálom inkább ezt a TXT módszert. Remélem így már érthetõbb a helyzet
pampalini Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Csupán jelezném, hogy a fenti oldalon a Letöltésvezérlõk / Free download manager linkje hibás. A linkre kattintva az Internet download manager oldala jön be,
Genesis Posted November 16, 2007 Author Posted November 16, 2007 Köszönöm az észrevételt, javítom a hibát.
Genesis Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Megjelent a utorrent-1.8-alpha-6723, amely a hozzá tartozó legfrissebb nyelvi fájllal tölthetõ a honlapomról: http://apptransteam.extra.hu/forditas/utor...eta_genesis.rar kicsomagolási jelszó: apptransteam üdv.: Zoli AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
Genesis Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Nagyon sok új, továbbfejlesztett, javított funkció lesz benne. A fájlok ellenõrzése, kezelése az Azureus módszerével lesz megoldva Átdolgozott RSS kezelõ Átdolgozott kezelõfelület és sok-sok egyéb, amelyeket az angol fórumban lehet olvasni Ha érdekel, akkor olvasd el az elsõ hozzászólást, itt a cím: uTorrent 1.8.x topic a www.utorrent.com-on
Genesis Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 ÚJ! 2007.12.04 - Gyors frissítés érhetõ el! Csak ma reggel jött ki az elõzõ változat, azonban máris tölthetõ a utorrent-1.8-alpha-6806, amely a hozzá tartozó honosítással együtt tölthetõ a honlapomról: http://apptransteam.extra.hu/forditas/utor...eta_genesis.rar kicsomagolási jelszó: apptransteam Valamint tölthetõ a honlapomról az Alcohol 120% legújabb verzióihoz tartozó honosítás is. üdv.: Zoli AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
Genesis Posted January 20, 2008 Author Posted January 20, 2008 2008.01.18 Megérkezett az 1.8 build 7928-as alfa verziója. Az új alfa verzió a hozzá tartozó frissített honosítással együtt tölthetõ a honlapomról: uTorrent 1.8.x kicsomagolási jelszó: apptransteam ------------------------------------- 2008.01.18 egy biztonsági rést fedeztek fel az uTorrentben, amit ez a verzió is orvosol, ezért ERÕSEN ajánlott a letöltése! Az 1.7.6-os verzióhoz frissítettem a honosítást uTorrentFan_1989 észrevételeinek megfelelõen, valamint egyéb javításokat is eszközöltem benne. Az 1.7.6 verzió a frissített honosítással együtt tölthetõ a honlapomról: uTtorrent 1.7.6 -------------------------------------- Új honosítás érhetõ el. Elkészült az ingyenes Sudoku Cracker nevû játék honosítása, amelynek honosítása is tölthetõ a honlapomról, de maga a játék is tartalmazza azt. Zoli AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
Genesis Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Sziasztok! Elkészült az ImgBurn hivatalos honosítása. A honosítást tölthetitek a honlapomról vagy az Imgburn hivatalos honlapjáról. Zoli AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
dvdX Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Mostanában én is elkezdtem foglalkozni a szoftver honosítással. Leginkább Multimédiás programokat fordítok le. A jelenleg elkészült programok: OGMcleaver 1.1.0 IfoEdit v0.971 VSO Inspector v1.4.0.0 SubToSup 0.9 Beta Rejig v0.5f Muxman 0.15R MenuShrink 2.41 FixVTS 1.603 Cucusoft MPEG to DVD Author 1.09 A program magyarításokat ITT találjátok.
Genesis Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Sziasztok! Elkészült a Personal Video Database program magyarítása. A programban integráltan megtalálható a honosítás, de a frissített verzió mindig a honlapomról érhetõ el (természetesen idõvel a frissítések is bele kerülnek a programba) a honosítás innen tölthetõ le: personal videodb honosítás kicsomagolási jelszó: apptransteam Üdvözlettel Toldy Zoltán (Genesis) AppTransTeam a szoftverhonosító csapat
kori Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Csak a teljesség kedvéért, nem akarom senki érdemeit csökkenteni. Köszönjük a munkátokat Itt is egy nagyon kiváló oldal.
Genesis Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Történetesen több közös munkánk is volt már. Tényleg jó oldal.
Genesis Posted August 9, 2008 Author Posted August 9, 2008 Megjelent a végleges 1.8-as µTorrent. A legújabb stabil verzió a hozzá tartozó honosítással együtt tölthetõ a honlapomról. AppTransTeam a szoftverhonosító csapat Genesis
pcmester Posted March 9, 2015 Posted March 9, 2015 Genesis, kérlek, javítsd ki az oldalad itteni linkjét (a topiknyitóban), mert engem átirányított ide: https://docler.com/hu/
Sebi Posted March 10, 2015 Posted March 10, 2015 Ha annyira érdekelnek Genesis (Toldy Zoltán) munkái, akkor itt megtalálod őket. http://zoltantoldy.hu/
pcmester Posted March 23, 2015 Posted March 23, 2015 Aha, Spányik Balázs. Ha rég járt erre, akkor már értem, hogy hibás a link.
Recommended Posts